Телевизията може да помогне на всекиго да изпита удоволствия от живота - това е заключението на британски експерти, анкетирали около 2500 двойки!

Както се казва и в изданието "Актуално", двойките, който имат инсталиран телевизор в спалнята, си правят два пъти повече любов, сравнено с тези, при които телевизорът не е в спалното помещение.

Над 30 % от анкетираните двойки смятат, че телевизията помага, защото ако е в спалнята, може да се гледат специализирани канали, с което да се подсили желанието за тези уникални удоволствия и да се подобри качеството на целия живот, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316644" align="aligncenter" width="300"]Телевизията достава понякога огромни удоволствия Телевизията достава понякога огромни удоволствия[/caption]

Друга причина е фактът, че докато е в спалнята телевизорът, никой не се лишава от програмите, които харесва, хората се сближават и се отпускат по-лесно.

[caption id="attachment_316639" align="aligncenter" width="300"]Понякога нещо малко като телевизор може да доведе до невероятни удоволствия Понякога нещо малко като телевизор може да доведе до невероятни удоволствия[/caption]

Според двойките, които нямат телевизор в спалнята, полученото отчуждение има различни причини, но пък половината от тези двойки посочват като причина да не сложат телевизор в тази стая именно своя партньор. Може би занапред е добре да се замислим преди да разпределяме мебелите у дома. Някои неподозирани от нас неща могат да се окажат важни. Затова всеки може да прецени с какво иска да заспива, а и това е толкова малка промяна, която би могла да промени ежедневието ни в положителна насока, ако се вярва на подобни проучвания, в случая извършено от сайта VoucherCodesPro.