Стоичков във видео с Джей Ло и Рики Мартин

Стоичков във видео с Джей Ло и Рики Мартин
5 (100%) 4 votes

Христо Стоичков в клип на Рики Мартин и Джей Ло – легендарният Христо Стоичков или още Камата се снима в официалното видео към песента за световното по футбол, което стартира в Бразилия след броени дни

Сингалът е в изпълнение на популярните певци Рики Мартин и Дженифър Лопес, съобщава в. „Труд“. Камата не успя да разкрие повече подробности около видеото, заради поверителността, която трябва да пази. Само сподели искрено, че се е забавлявал много, казва че Рики Мартин и Джей Ло са много земни, готини хора, които се веселят много.

Стоичков в клип на Рики Мартин и Дженифър Лопес

Стоичков в клип на Рики Мартин и Джей Ло

Във видеоклипа Христо Стоичков е поканен като футболна легенда, но се представя и като танцьор, научи Kliuki.bg. Нещо, в което почти не сме го виждали да се изявява публично.

Всички фенове на латино звездите Рики Мартин и Дженифър Лопес, почитателите на футболната игра, хората, които очакват с нетърпение Световното в Бразилия, и най-вече всички ние в България ще се радваме и очакваме този клип и тази песен.

Велик футболист отново популяризира страната ни

Велик футболист отново популяризира страната ни

Христо Стоичков е едно от лицата на България, с които винаги ще ни разпознават по света и с което винаги ще се гордеем, защото е успял във всички аспекти на футболната си кариера – играч, треньор, множество награди и отличия.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Стоичков във видео с Джей Ло и Рики Мартин”

  1. Име (задължително)

    юни 17. 2014

    fhgbnvc n vbhk

Добавете коментар