Обрат! Анджелина Джоли провокира с новото си решение

Обрат! Анджелина Джоли провокира с новото си решение
4 (80%) 4 votes

Анджелина Джоли, зашеметяващата холивудска актриса се прицели в друга, умопомрачителна роля Великолепната Анджелина Джоли не е казала още своето твърдо „не” на киното

Анджелина Джоли е решила да стане втора Елизабет Тейлър, като я копира в ролята й на „Клеопатра”. Уникалната и незабравима актриса с теменужните очи заради превъплатения си образ на египетската царица зае безспорно място в златните страници на киното преди повече от половин век, през 1963 година.

Аджелина Джоли отново успя да провокира феновете си

Аджелина Джоли отново успя да провокира феновете си

Анджелина Джоли след ролята си на невероятната зла кралица от лентата „Господарката на злото” се е прицелела в ролята на древната изкусителка, любимката на император Юлий Цезар и след това на предводителя на римските легиони Марк Антоний. Последната владетелка на Египет е привлекателен образ за много актриси.

Пред различни известни американски издания невероятната Анджелина Джоли заяви, че идеи и сценаристи е имало много. Желанието да изиграе Клеопатра й е силно и не от сега. Но точно на какъв вариант ще се спре и дали е избрала кой ще е режисьора, Анджелина Джоли засега не дава положителен отговор, научи Kluiki.bg.

Красавицата Анджелина Джоли продължава да буди сериозен интерес към себе си

Красавицата Анджелина Джоли продължава да буди сериозен интерес към себе си

Половинката на Брад Пит доказа и показа, че умее да изненадва. Феновете й са във възторг от факта, че Анджи няма намерение на този етап категорично да загърби киното.  Явно както повечето си колеги звездната актриса е все още подвластна на магията на седмото изкуство. Животът на Анджелина Джоли й донесе много отрицателни емоции, но и много положителни. 38-годишната актриса претърпя две тежки операции.

След като майка й си отиде на 57 годишна възраст от рак на бюста, актрисата си премахна и двете гърди заради голяма вероятност да се разболее от кошмарната болест. Анджи премахна и двата си яйчника пак по тази причина.

Наскоро Анджелина Джоли шокира почитателите си с изявлението, че ще се оттегли от киното, за да се отдаде на семейството, съпруга си Брад Пит, децата си и благотворителните мисии на ООН. Явно красавицата е размислила и е оставила изпълнението на това свое решение някъде назад. Което пък зарадва многобройните й фенове по цял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар