Люси Дяковска, която наскоро се раздели с голямата си любов, нейната дългогодишна, сериозна половинка в живота - Камелия, сега е решила да се раздели и с любимото си кафене, което създаде и откри съвсем наскоро

Двете с Камелия живяха заедно и мечтаеха да въртят общ бизнес. Близки до двойката разказват, че Люси Дяковска много се радвала, че с това кафене с Камелия ще имат и други общи неща в живота, а само месеци след откриването на заведението двойката вече се разделя. Камелия има друга любов. Както пишат от изданието "Всеки ден", и вече е известно в публичното пространство, че Ками излиза с дъщерята на Йорданка Христова на име Ивана.

[caption id="attachment_316714" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска ще се сбогува и с кафенето си Люси Дяковска ще се сбогува и с кафенето си[/caption]

По ирония на съдбата именно във въпросното кафене се запознали Камелия и Ивана, научи Kliuki.bg. Напористата наследница на Данчето Христова харесала веднага Ками и дълго я ухажвала, докато накрая я спечелила. Люси загуби една истинска своя любов, а сега е на път да загуби и мечтаното кафене.

Както говорят близки на изпълнителката, тя може би ще се завърне в Германия, за да забрави голямото си любовно разочарование. В Германия поп звездата живя дълги години, там също живееха с Камелия на семейни начала. Освен това Люси там е също много популярна и позната навсякъде. Дано скоро се справи с мъката си и открие нова по-голяма, по-истинска любов.