Ирена Милянкова избира селото пред столицата

Ирена Милянкова избира селото пред столицата
5 (100%) 2 votes

Ирена Милянкова избира селото пред столицата, но това нейно решение не е продиктувано от модерната напоследък тенденция богати и известни хора да се връщат към природата и екологичния живот, но в удобна и модерна обстановка на домашен уют! Това Ирена да се завърне в бащиния дом сред селска тишина е по-скоро по-принуда!

Откакто тече дело срещу съпруга й, искът срещу него е за над 500 хил. лева и имуществото на многолюдната фамилия на Ирена Милянкова е под запор, пишат и от изданието „Лайфстайл“.

Ирена Милянкова избира селото пред столицата

Ирена Милянкова избира селото пред столицата

Светлооката хубавица живее при приятели с четирите си деца. Дори се говори, че е в депресия от финансовите и лични неволи, които й се стовариха, и често прибягва до алкохола. Това са само слухове, но на Ирена Милянкова никак не й е лесно, толкова деца у дома, работа, притеснения за парите и неясно бъдеще за нейния съпруг.

Явно притеснена за детето си, майката на Ирена Милянкова сама настояла тя и децата й да отседнат за известно време при нея на село, за да си починат, да са спокойни и някой да помага на Милянкова в грижите за децата й. Актрисата и модел Ирена не се е пренесла на село все още, но ако това й даде увереност и сигурност, една такава промяна до изясняване на делото и ситуацията около мъжа й би била добра идея, споделят дори приближени на крехката хубавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар