Петко и Яна се издъниха като родители след по-малко от месец от раждането!

Петко и Яна станаха за срам и се издъниха като родители по-малко от месец след раждането на наследника си Доменик. Появата на бебето се превърна в истинска медийна сензация, а Петко и Яна не спираха да повтарят колко са щастливи.

За бизнесмена Петко Димитров това е втори син - първородният му наследник е от чаровната водеща Мария Игнатова, а танцьорката Яна Акимова стана майка за първи път. През цялата бременност на Яна, двамата с Петко не бяха оставяни на мира, а раждането на Доменик се разду едва ли не до величието на раждането на английски престолонаследник.

[caption id="attachment_316766" align="alignright" width="278"]Петко и Яна Петко и Яна ще допуснат най-голямата грешка в живота си[/caption]

Но, както се казва, всяко чудо бе за три дни. А първият и най-голям срам за Петко и Яна беше изказването им, че смятат да оставят малкия на грижите на бабите. Те двамата щели да възпитават момченцето, но бабите щели повече да го гледат и да се грижат за него, пише известна столична медия.

"Е, това вече на нищо не прилича! Най-голямата глупост на тоя свят е да родиш дете, а после да го хвърлиш на бабите, за да си гледаш живота. Да бяха преценили и да го бяха направили по-късно. Но нали Петко и Яна са си най-важни?! Петко не може да се откъсне от кръчмите си, а Яна веднага иска да хукне по танци. И после кой ще е виновен, ако синът им израсне разлигавен и невъзпитан?! Никой не е в състояние да отгледа по-добре едно дете от собствените му родители", възмущават се потребители по форумите в нета.

Из столичните светски среди също са склонни да повярват на новината, тъй като за всички е ясно, че Петко и Яна обожават веселбите и нощните купони, а няма как да ги съчетават с гледането на малко дете.

"Да гледаш дете не означава само да го целуваш и да му се радваш. Това е страшна отговорност и ако не си готов за нея, рискуваш цялото бъдеще на отрочето си. Бабите... Че кой на Запад дава децата си на бабите?! Само в България е така и е ясно защо сме на такъв хал", коментират потребители в мрежата.