Гери Дончева показа на Слави Трифонов какво представлява!

От доста време насам из светските среди на София упорито се спряга връзката на Слави Трифонов с атрактивната манекенка Гери Дончева. Истината обаче е, че между тях връзка няма, а причина за това е надарената красавица.

Нещо повече - Гери Дончева не само е отказала на Слави, а го е унижила с думите си. "Имам желязно правило и то е да не излизам с мъже, които са по-близо до възрастта на баща ми, отколкото до моята!", отсякла Гери Дончева, а Слави бил поставен на мястото му, разказват приятели на манекенката, на които им е омръзнало да слушат, че Гери е любовница на Дългия, пише "Слава".

[caption id="attachment_316772" align="alignright" width="300"]Слави Слави Трифонов си получи заслуженото за нахалството!
сн: kliuki.net[/caption]

Оказа се, че манекенката не се е стърпяла и е "подострила" езика си, тъй като Слави Трифонов не я е оставял на мира дълго време. Известен с напористия си нрав и факта, че е свикнал да задоволява всичките си капризи, Слави непрекъснато звънял на Гери Дончева по телефона, канел я на срещи или просто я свалял по типично най-прозаичния мъжки начин.

Това дотегнало на красавицата, която наистина не си падала по мъже от типа "чичковци", дори и да са много богати като Слави. "Тя е много възпитано момиче и не би си позволила да каже това на Слави толкова директно, ако той не я беше подлудил. Ако се чувства обиден сега, да се сърди на себе си! То хубаво свалка, но като виждаш, че отсрещният не те харесва, трябва да се примириш и да отстъпиш", категорични са приятели на Гери Дончева.

Що се отнася до настоящия момент, Гери Дончева има връзка с бившия танцьор от балет "Максимус" Марио Михайлов, с когото е повече от щастлива. Марио е млад мъж, почти на нейната възраст и двамата се разбирали отлично. А страстта помежду им карала доста хора да се изпотят от завист.

В крайна сметка май Слави Трифонов ще си остане там, където му е мястото - при балерината Мартина Огнянова, с която дели постеля повече от четири лета. Тя поне му е сигурна и го обича.