Крах: Мария не успя да промени твърдото решение на Гущеров!

Крах: Мария не успя да промени твърдото решение на Гущеров!
4.6 (91.43%) 7 votes

Мария е принудена да развее бяло знаме, Гущеров е категоричен!

Любовта си е любов, но понякога тя не е достатъчна. В това се убеди лично миньончето Мария, която направи всичко по силите си, но не успя да промени категоричното решение на половинката си Християн Гущеров. В крайна сметка Мария ще трябва да развее бялото знаме и да се примири с фактите и с желанието на любимия си.

А то е, че бизнесменът Християн Гущеров твърдо отказа да се подчини на мераците на Мария и да отслабне. 8 години по-младият от нея милионерски наследник послуша желанието на певицата и направи уникална фитнес зала в къщата си. В нея обаче и до ден днешен се поти само и единствено Мария.

Мария

Мария изгуби битката с килограмите на Гущеров

„Християн Гущеров не стъпва в залата дори, когато Мария започне прекалено много да му „пили“ на главата. Всички знаят, че тя е маниачка на тема перфектни тела и първото, което гледа във всеки, с когото се запознае, е именно фигурата му. Милиони пъти Мария е карала Гущеров да тренира с нея, показва му снимки на мускулести мъжки тела и го уверява, че и той може да се сдобие с такова, но уви. Християн не иска и да чуе“, разказват близки до известната двойка източници.

А причината за категоричния отказ на Християн Гущеров и решението му да бяга от фитнеса като дявол от тамян се дължи на простичкият факт, че бизнесменът харесвал много вида си, пише вестник „България днес“.

За разлика от Мария, Християн Гущеров смятал, че едрото му и пълно тяло отлично отговаря на положението му в обществото и дори споделял пред приятелите си, че така вдъхва повече респект на хората и бизнес партньорите си.

„Да не съм мадама, че да да блъскам като луд и постоянно да се зверя в огледалото и кантара. Не, благодаря – без мен!“, отсякъл Християн Гущеров, а Мария не успяла да стори нищо, за да го разубеди – колкото и да му опявала.

В крайна сметка на Мария ще се наложи да избира между перфектното мъжко тяло и перфектният мъжки портфейл. А е почти сигурно кое от двете ще надделее в избора й, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Крах: Мария не успя да промени твърдото решение на Гущеров!”

  1. Pena

    юни 03. 2014

    Толкова се вълнувах, как тази прекрасна двойка отслабва???!!! Колко е умна Мария, ааауууууууууууууу нейният „мъж“ също, ааауууууууууууул. Вие луди ли сте??? Да ни предлагате такива новини, тези ПРИМАТИ!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХАХА

  2. Rumen Iliev Iliev

    юни 25. 2014

    Kakvi smeshki sa napisani po-nagore,Mrija gledala telata na majete s koito se zapoznava,gleda smetkata Otvarachkata,ami d abjaga ot Gushterov kato ne obicha debelaci,aqma izpuska lis e takava tllasta pachka dekvatna na fizikata mu.Smeshna e Mara

Добавете коментар