Мария е принудена да развее бяло знаме, Гущеров е категоричен!

Любовта си е любов, но понякога тя не е достатъчна. В това се убеди лично миньончето Мария, която направи всичко по силите си, но не успя да промени категоричното решение на половинката си Християн Гущеров. В крайна сметка Мария ще трябва да развее бялото знаме и да се примири с фактите и с желанието на любимия си.

А то е, че бизнесменът Християн Гущеров твърдо отказа да се подчини на мераците на Мария и да отслабне. 8 години по-младият от нея милионерски наследник послуша желанието на певицата и направи уникална фитнес зала в къщата си. В нея обаче и до ден днешен се поти само и единствено Мария.

[caption id="attachment_316777" align="alignright" width="300"]Мария Мария изгуби битката с килограмите на Гущеров[/caption]

"Християн Гущеров не стъпва в залата дори, когато Мария започне прекалено много да му "пили" на главата. Всички знаят, че тя е маниачка на тема перфектни тела и първото, което гледа във всеки, с когото се запознае, е именно фигурата му. Милиони пъти Мария е карала Гущеров да тренира с нея, показва му снимки на мускулести мъжки тела и го уверява, че и той може да се сдобие с такова, но уви. Християн не иска и да чуе", разказват близки до известната двойка източници.

А причината за категоричния отказ на Християн Гущеров и решението му да бяга от фитнеса като дявол от тамян се дължи на простичкият факт, че бизнесменът харесвал много вида си, пише вестник "България днес".

За разлика от Мария, Християн Гущеров смятал, че едрото му и пълно тяло отлично отговаря на положението му в обществото и дори споделял пред приятелите си, че така вдъхва повече респект на хората и бизнес партньорите си.

"Да не съм мадама, че да да блъскам като луд и постоянно да се зверя в огледалото и кантара. Не, благодаря - без мен!", отсякъл Християн Гущеров, а Мария не успяла да стори нищо, за да го разубеди - колкото и да му опявала.

В крайна сметка на Мария ще се наложи да избира между перфектното мъжко тяло и перфектният мъжки портфейл. А е почти сигурно кое от двете ще надделее в избора й, смеят се феновете.