Болестта, която застигна Георги Милчев - Годжи, е необратима!

Нова драма сполетя "Шоуто на Слави" след като лоша болест застигна талисмана му Георги Милчев - Годжи. Заболяването на Годжи е необратимо и се нарича вампирска болест. А причина за това е дългогодишната му работа в предаването на Слави Трифонов, където Годжи и останалите музиканти от Ку-ку бенд са принудени да работят почти целодневно под убийствените светлини на ярки прожектори.

Басистът Годжи научил за вампирската си болест преди няколко седмици, когато зрението му изведнъж се влошило дотам, че не бил в състояние да работи нормално без тъмни слънчеви очила на очите. Когато се появявал без тях, Годжи изпитвал силна болка в очите, която го смазвала.

[caption id="attachment_316782" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи се разболя от вампирска болест[/caption]

След като отишъл на преглед, лекарите установили, че страда от вампирска болест, от която бе застигнат и самия Слави Трифонов - макар при него да има и съпровождащи зрението усложнения, пише агенция Пик.

Както зрителите сами установиха, от доста време насам Годжи не се появява в "Шоуто на Слави" без тъмните си очила, които са му станали толкова необходими, колкото и ръцете, с които държи китарата.

[caption id="attachment_316783" align="aligncenter" width="300"]Без очилата очите на Годжи го болят зверски Без очилата очите на Годжи го болят зверски[/caption]

Случилото се - първо със Слави Трифонов, а сега и с Годжи, сериозно уплашило останалите музиканти в Ку-ку бенд, тъй като те работят при същите условия и от също толкова много време. Най-притеснен бил Евгени Димитров - Маестрото, който заявил на колегите си, че смята да вземе навременни мерки и да се снабди със защитни очила, преди да го е сполетяла същата участ.

За нещастие, вампирската болест не се лекува напълно. Тя може да бъде облекчена, но за целта болният трябва дълго време да се лекува в нормални условия, каквото обаче нито Годжи, нито Слави Трифонов, нито някой друг от колегите им може да си позволи, заради натоварения темп на работа в предаването.

"Така е - в живота печелиш едно, а губиш друго. Лошото е, когато губиш здравето си обаче, защото никаква заплата не е в състояние да ти го върне", изказват съпричастността си към Годжи потребители в мрежата.