Потрес! Вижте какво направи Алисия с Валерко

Потрес! Вижте какво направи Алисия с Валерко
4.6 (91.43%) 7 votes

Алисия доказа отново, че умее само да подражава Поп фолк певицата Алисия копира усилено, но с това стана смешна

Фолк дивата Алисия отново се засили да имитира своята най-голяма врагиня Николета Лозанова. Първата и настоящата съпруги на футблолиста Валери Божинов явно никога няма да заровят „томахавките” на войната.

Алисия експериментира с Валери-младши

Алисия експериментира с Валери-младши

Двете родни красавици си правят по селски номера през плета, като очакват цяла България да им аплодира на безумията. Последното обаче здраво шокира и потресе потребителите на Интернет, видя HotArena.net. Двете звезди не се посвениха да изложат на прицел и да направят за посмешище децата си, които дефакто са си братче и сестриче от различни майки.

Знаем за меракът на водещата на телевизионния таблоид „Поверително с NL” да се снима и поства фотосите си по социалната мрежа. Свидетели сме как моделката Николета Лозанова обича да се перчи с всяко едно нещо, само и само да изпъкне от останалата „тълпа”.

Дали обаче това допада на форумците НиЛо не иска и да знае. Свидетели сме как футболната съпруга обича да облича цялото семейство, включително и сладката Никол в еднакви с нейните дрехи, разбира се в умален мащаб, припомни Kluiki.bg.

Някои майки намират тези нейни желания за очарователни. Бащите също се кефят и виждат в това начин да покажеш колко много обичаш и колко много означава за теб малката принцеса. Стига да имаш средствата да го направиш, разбира се.

Алисия и Валерко в еднакви дрехи

Алисия и Валерко в еднакви дрехи

Но това, което Алисия стори на малкия си син Валери-младши събра само негативи. Дори почитателите й определиха стореното от нея за гавра спрямо малчугана. Защото тя не се въздържа и тук из копира съперницата си Николета. Отново, за кой ли път.

Но да стигнеш дотам, че да облечеш мъжката си рожба с дрехи, каквито си облечена и ти, неговата майка, най-малкото не е забавно. И по-лежерните форумци попитаха направо дали иска да превърне от рано своя невръстен син в немъж?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Потрес! Вижте какво направи Алисия с Валерко”

  1. bonbon

    юни 02. 2014

    И КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛА ??????????????????????

Добавете коментар