Яна Маринова показа невероятна почит към великия Стефан Данаилов

Трогателни думи за Стефан Данаилов изля с чувство красивата Яна Маринова. Оказва се, че тя изпитва дълбока привързаност към Ламбо и го уважава не само като актьор, но и като човек, научи Kliuki.bg.

"Стефан Данаилов е най-великият сред великите. Не говоря само в професията, но и изобщо. Той е човек, който винаги ще бъде до теб в беда. Страхотно отговорен, с чувство за дълг и справедливост. Аз вярвам, че нашето приятелство и съвместната ни работа ще продължат още много години." - откровеничи прелестната Яна Маринова.

[caption id="attachment_316800" align="alignright" width="300"]Яна Маринова с трогателни думи за Стефан Данаилов Яна Маринова с трогателни думи за Стефан Данаилов[/caption]

Надеждата на хубавицата е, че Стефан Данаилов няма да се пенсионира, както се носи слух за това, пише ПИК. На Яна й е харесала изключително много работата с него в "Стъклен дом" и след това във "Фамилията". Затова желае да играе с Ламбо в още някой сериал или филм.

Това обаче не е никак вероятно, защото великият актьор изживява много трудни мигове в момента. Той е болен от лимфом, а освен това съпругата му намери смъртта наскоро. Всичко това оказа огромно влияние върху Стефан Данаилов, а и като прибавим напредналата му възраст, шансовете да остане в киното изглеждат твърде минимални.