Майсторка: Бориса „отвлече“ Андрей в Италия!

Майсторка: Бориса „отвлече“ Андрей в Италия!
5 (100%) 6 votes

Бориса Тютюнджиева се слави с това, че винаги постига своето!

Бориса Тютюнджиева си спретна уникална екскурзия, след като напусна „Къртицата“, където стоя затворена цели 3 месеца. Красавицата се забавляваше в Италия и Англия, и естествено, избърза да се изфука с щастието си.

Нищо повече – Бориса успя да „отвлече“ със себе си и опосума Андрей Арнаудов, който без да му мисли особено, остави бившата си изгора Надя от „Елит“ да бърше сълзи и скочи в самолета с Бориса Тютюнджиева. Че Андрей е завел на собствени разноски Бориса в града на модата Милано, а след това и в Лондон, бе потвърдено за Kliuki.bg лично от един от участниците в „Къртицата“, който обаче настоя да остане анонимен.

Бориса

Бориса Тютюнджиева се развихри в Милано и Лондон

Още след пристигането си в Италия, Бориса веднага се нащрака за спомен – или по-скоро за страницата си във Фейсбук, където да я види мало и голямо. Пък и нали принципът на родните хубавици е: „Защо правя каквото и да било, ако никой не ме види?!“. На снимките Бориса Тютюнджиева изглежда видимо доволна, а победоносната й физиономия едва ли се дължи единствено на радостта й от обиколката в двата прекрасни града.

Както повечето красавици, които не могат да се похвалят със сериозна и стабилна връзка, а с крадене на чужди гаджета, така и Бориса последва стриктно указанията на Андрей Арнаудов и не публикува нито една снимка, на която двамата са заедно.

Щастливата Бориса Тютюнджиева

Щастливата Бориса Тютюнджиева

Ех, тази Бориса... Завъртя главата на Андрей

Ех, тази Бориса… Завъртя главата на Андрей

„Андрей и Бориса са заедно и това го знаят всички от ТВ7 още, докато течаха последните дни на „Къртицата“. Андрей обаче никога не е обичал да бъде в центъра на клюките и да му досаждат с излишни въпроси, затова не очаквайте скоро да излезе и откровено да си признае за романса с Бориса“, категоричен е в твърденията си нашият източник.

Сладка е Бо, нали?!

Сладка е Бо, нали?!

Бориса в Лондон - кеф голям!

Бориса в Лондон – кеф голям!

Между другото, Бориса Тютюнджиева взе доста солиден хонорар от „Къртицата“, за да си позволи и сама това пътуване. А отделно от всичко, семейството й е толкова богато, че възможности никога не са й липсвали и вероятно това ще си остане константна величина.

Доста мъже биха искали да са на мястото на тревата

Доста мъже биха искали да са на мястото на тревата

В Милано Бориса Тютюнджиева помъкна Андрей Арнаудов и по магазините за платове, за да избере от най-качествените материи за своята модна линия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар