Цеца Ражнатович копнее да срещне отново любовта, но държи да демонстрира колко страхотна свекърва ще бъде

Цеца Ражнатович празнува пълнолетието „снаха си”!

Най-популярната балканска певица е горда майка на две пораснали деца, но и вече демонстрира публично, че е готова да бъде образцова свекърва, научи kliuki.bg.

„Момченцето” й не само е голямо вече, но и има свой личен живот. Цеца още да почита паметта на баща му Аркан и копнее за нова голяма любов, но е преди всичко майка. Певицата прави всичко, за да не бъде изтикана в периферията на живота му – дори е готова да бъде първа приятелка на избраницата му.

velko-gosticeca

[caption id="attachment_316835" align="aligncenter" width="300"]Цеца има още един агент в семейството на Маша Цеца има още един агент в семейството на Маша[/caption] [caption id="attachment_316836" align="aligncenter" width="300"]Синът и дъщерята на Цеца Синът и дъщерята на Цеца[/caption] [caption id="attachment_316837" align="aligncenter" width="300"]Снахата на Цеца празнува Галантният Велко - както го е учила мама - с охрана, цветя и подарък[/caption] [caption id="attachment_316825" align="aligncenter" width="300"]Снахата на Цеца празнува Цеца е бомба, но все пак бъдеща свекърва![/caption] [caption id="attachment_316829" align="aligncenter" width="300"]Снахата на Цеца има юбилей Цеца се нареди до младите[/caption]

Красивата Маша явно е достатъчно трогната от вниманието на звездната си свекърва и дори я покани на тържеството за 18-ия си рожден ден. Цеца не просто уважи партито на сладураната, но и беше плътно да вече пълнолетната млада дама (дори когато синът й обсипваше с целувки!).

Примата на сръбския турбо-фолк обаче не беше единствената от семейството на Велко. Синът на Цеца и Аркан се появи с гигантски букет, мечо и охрана, но и с... цялото семейство! На празника на Маша беше поканена и сестра му Анастасия. Оказва се, че тя има сложна, но все пак връзка, с Константин....Който пък се оказа брат на рожденицата!

Изглежда Маша има причина да държи Цеца близо до себе си – при всички случаи ще й се окаже роднина!