Валери Божинов тръгна като клошар

Валери Божинов тръгна като клошар
5 (100%) 3 votes

Валери Божинов бе хванат от папараци в доста неудобно положение

Футболистът Валери Божинов размаха гащи до коляното и поизбеляла тениска в един от най-големите столични търговски центрове. Футболистът от „Левски” бе хванат от папараците на вестник „България днес” така, сякаш току-що е напуснал кварталната сбирка в парка с отбор юнаци и е метнал последната бира зад гърба си, твърди HotArena.net.

Валери Божинов заприлича на клошар

Валери Божинов заприлича на клошар

Половинката на Николета Лозанова явно е изтървала възлюбения си и виж го какво сътвори зад гърба, одумаха го посетители на огромния търговски гигант, познали го зад помпозните слънчеви очила.

Напук на хората обаче Валери говореше доста високо в телефона си и не се съобразяваше какъв ефект ще възпроизведат крясъците му наоколо. Нито пък външния му вид с избеляла тениска и протрити маратонки.

Близки до ритнитопковеца твърдят, че той много обичал да се размотава в този вид. Не държал особено на външната си визия, но единствено строгия контрол на водещата от „Поверително с NL” го задържала да не тръгне по улиците прокъсан или дори с дрехи, излезнали от употреба преди десетина години.

Според софийски бръмчалки футболистът изглеждал добре облечен единствено, когато си поствал снимки в социалната мрежа.

Близки до звездното семейство доверявали, че Валери Божинов никак не обичал да се гизди и за това изключително се грижела неговата благоверна. Много от скандалите между двамата ставали защото съпругът на НиЛо не обръщал внимание какво ще сложи на себе си и често изпадал в конфузни ситуации, разбра Kluiki.bg.

По това как е облечен техни приятели познавали дали Николета била наблизо, докато се стягал или отново го е изпуснала от контрол. На Валери Божинов не му дремело, че слиза от супер мощно и елегантно возило, а пък визията му наподобява на кварталния неудачник.

Дори и факта, че имал доказано добър финансов имидж не го спирало да се размотава неглиже и повече да прилича на клошар, отколкото на елегантен мъж, надвил над масрафа си .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Валери Божинов тръгна като клошар”

  1. Константин

    юни 04. 2014

    На фона на беднотията в нашата мила родина да се перчи с парцалки за стотици левове ли? Не е на официално събитие, а в някакъв търговски център. Има по-смислени неща, за които човек може да си харчи парите.

  2. 11111

    юни 04. 2014

    много си е добре, няма да се конти, когато отива в търговски център

Добавете коментар