Златка Димитрова окончателно загърби образа си на куха плеймейтка като се отдаде напълно на бъдещото си дете

Златка Димитрова преживя очаквана трансформация.

Плеймейтката има нова „професия” и съсредоточено следва всяка стъпка, докато се усъвършенства в нея. Майчинството е не само голямата мечта, но и истинско предизвикателство за Златка Димитрова.

Новината, че е „в очакване” гръмна неочаквано, но моделката бързо сподели на всеослушание всичките си вълнения около бъдещото си дете. Брюнетката вече живее изцяло с мисълта за своя малък Миро. Избрала е не само името му, но и от къде да си купи всички аксесоари за отглеждането му, видя kliuki.bg. След това стана рекламното лице на марката, а междувременно усърдно се учи как бързо да преодолее тежките изпитания в отглеждането на дете.

Златка Димитрова за пореден път показа любимото хоби – да позира за Фейсбук, но този път никой не й се кара. Заела поза на модерна Мадона с дете, моделката не иска да демонстрира колко ще й „лежи” майчинството, а че е готова да се справи с...коликите!

Бъдещото майче вече се е изучило – това е един от начините да се справиш с болките на мънитето и с радост го съобщи на хилядите си фенове в социалната мрежа! Освен това била омаяна от сладкия бебешки аромат и нежната прегръдка на бебенцето – нищо, че не е нейното!

[caption id="attachment_316933" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова и приятелче на нейния малък миро - същинска съвремена Мадона, която се бори с коликите Златка Димитрова и приятелче на нейния малък миро - същинска съвремена Мадона, която се бори с коликите[/caption]

Приятелите на моделката са очаровани от гледката. Дори критикарите няма какво да кажат – тя може да не знае куп неща, да се учи в движение, но е доказано грижовна и домошарка. Освен това Златка Димитрова се оказа и една от късметлийките, които майчинството разкрасява допълнително!