Мария разплака малката Марая, за да угоди на Гущеров!

Мария разплака малката Марая, за да угоди на Гущеров!
5 (100%) 4 votes

Мария разплака собственото си дете, за да угоди на богатия си мъж!

Нечувана и срамна за всеки родител постъпка извърши поп фолк певицата Мария. Тя разплака малката си дъщеря Марая и силно я нарани, само за да угоди на бизнесмена Християн Гущеров. В момента малкото момиченце се намира под силен стрес, а това, което й причиняват Гущеров и собствената й майка, може да се нарече кощунство.

Работата е там, че от няколко месеца насам бизнесменът милионер Християн Гущеров настоява Мария да му роди дете. Досега Гущеров се грижеше за Марая като за собствена дъщеря /или поне се преструваше, че е така/, но ето, че накрая си показа рогата. Истината е, че Гущеров иска свой наследник, с какъвто обаче Мария няма изгледи да го дари, докато се е вторачила в Марая и в кариерата си.

Мария

Мария буквално пъди малката Марая от себе си, заради Гущеров

Затова Християн Гущеров реши да премахне пречките една по една и, разбира се, започна с 6-годишната Марая. По настояване на Гущеров, момиченцето ще бъде изпратено в пансион на хиляди километри далеч от майка си – в Швейцария.

Гущеров успял да убеди Мария, че щерка й ще бъде особено щастлива в скъпия швейцарски колеж „Льо Розе“, чиято годишна такса надхвърля рекордните 150 000 евро. Когато чула за баснословната сума, Мария се ококорила и не след дълго се съгласила да отдели 6-годишното си дете от себе си, разкриват близки до певицата източници.

Единствената, която се противопоставила на решението на Мария, била собствената й сестра. Тя е убедена, че мястото на всяко малко дете е при майка му и че никой колеж на света и никакви пари не могат да компенсират грижите и топлината, с които само родителите могат да дарят детето си.

„Как си представяте, че Марая е приела новината, че собствената й майка я отделя от себе си и я праща в чужбина?! Момиченцето е плакало много като всяко друго дете. Постъпката на Мария е ужасна, още повече, че го прави, за да угоди на богатия си приятел. Това е престъпление! Марая е още твърде малка, за да разбира какво се случва и целият този ужас ще се отрази на психиката й“, коментират познати на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Мария разплака малката Марая, за да угоди на Гущеров!”

 1. Силвия Ганчева

  юни 04. 2014

  Най-добре Марая, Мария и Гущеров всички в тандем да се махнат, че аман всеки ден да четем за тях. А и Швейцария е възможно най-цивилизованото и прекрасно място, така че за всички ще е по-добре час по-скоро да си съберат парцалките и дим да ги няма….

 2. ss

  юни 04. 2014

  Това дете нали има баща, който едва ли ще го пусне там на тази крехка възраст. Що за измислена новина! ха- ха – ха

 3. дядка

  юни 04. 2014

  брей, това дете – то като аристократче, за каква кариера го гласят….то доколкото знам всичко можеш да си купиш, но днк и гени…

 4. Име (задължително)

  юни 04. 2014

  Да плаче, трябва от сега да свиква да играе по свирката на чичко поричко, че вероятно ще последва съдбата на Отварачката. Лесно не се става метреса, бая сълзи исополи изтичат, хахаха

 5. Rumen Iliev Iliev

  юни 04. 2014

  AMI PARITE NE SA ZA IZPUSKANE DORI ZA SMETKA NA SOBSTVENOTO SI DETE,AKO JA ZAREJEMKOY SHTE JA POGLEDNE TAZI PARCALESA,GORKOTO DETE KAKVO LI NE SE PRAVI ZA PARI

 6. Rumen Iliev Iliev

  юни 04. 2014

  RO DA MU PISNE NA CHOVEK-MARIJA TOVA.GUSHTEROV ONOVA,HAYDE STIGA TOLKOVA ZA TEZI BOKLUCI

 7. 123

  юни 04. 2014

  какъв колеж за 5-годишно дете .. вие се побъркахте тотално

Добавете коментар