Асен Блатечки най-сетне излезе от омагьосания кръг, който го убиваше!

Асен Блатечки най-после излезе от омагьосания кръг, който го убиваше. Актьорът взе най-важното решение в живота си, след като месеци наред мълчаливо таеше огромна вина в себе си. А именно за семейството си, което изостави заради страстта си към Диляна Попова.

Красивата манекенка ще роди син на Асен Блатечки след няколко месеца, а той е категоричен, че ще даде всичко от себе си, за да не липсва нищо на бебето и неговата майка. Той обаче се връща у дома и остава да живее при дългогодишната си половинка Катерина и 14-годишната си щерка Катя.

[caption id="attachment_316948" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки ще се грижи за Диляна Попова и бебето, но ще се върне при семейството си[/caption]

Това разкриха приятели на Асен Блатечки от театъра, убедени, че колегата им е взел възможно най-правилното решение в живота си. "Асен много мисли през последните месеци. Още щом разбра, че Диляна Попова е бременна, той не се поколеба - призна всичко на Катерина и направи това, което тогава счете за свой дълг. Напусна семейството си и заживя с Диляна. Оказа се обаче, че любовта и страстта не са достатъчни, за да изградиш стабилно съжителство - такова, каквото Асен винаги е имал с Катерина", разказват колеги на чаровния Асен Блатечки.

През последно време Асен Блатечки станал кълбо от нерви. Вечната му усмивка изчезнала, а на нейно място се появила неприкрита тъга. Любимецът на жените много се радвал от факта, че отново ще става татко, но вината, че е изоставил семейството си и е причинил болка на двете си любими Катерини го измъчвала все повече.

В крайна сметка скандалите с Диляна Попова и нейната ревност го накарали да вземе решението си по-бързо, отколкото самият той предполагал. "Рано или късно Асен Блатечки щеше да се върне при Катерина. Тя винаги го е знаела и затова не направи проблем. Не каза нищо, когато Асен се изнесе от къщи, а за самата Диляна Попова не е излязла нито една лоша дума от устата й. Катерина приема фактите и дори би помагала на Диляна след раждането на бебето", коментират театрали.

Самата Диляна Попова изпаднала в шок от решението на Асен Блатечки, но когато бурният скандал утихнал, тя се взела в ръце и гордо заявила, че не й трябва съпруг, за да отгледа детето си.

Тежкото в цялата ситуация е, че Асен Блатечки не е загубил чувствата си към Диляна Попова. Той продължава да обича, както красавицата, така и съпругата си. Но осъзнал, че тази, с която наистина би могъл да съжителства до старини, е Катерина Горанова.