Щастливата Алекс Раева: Онемях в мига, в който ме целуна

Щастливата Алекс Раева: Онемях в мига, в който ме целуна
5 (100%) 7 votes

Алекс Раева изживява най-радостните си мигове в живота именно в момента, певицата се готви за една незабравима сватба

Красивата Алекс Раева сподели пред списание Love Style как се чувства и се оказа, че в момента тя е една много, ама много щастлива жена. Певицата е сгодена за диджей Дончо и съвсем скоро ще каже „Да“, което ще бъде и най-важната дума в живота й, както тя самата смята.

Алекс Раева просто лети в облаците от щастие

Алекс Раева просто лети в облаците от щастие

„Толкова съм щастлива. Дончо ме кара да летя в облаците всеки ден. Той ме спечели със своята дързост. Веднъж бяхме на път към поредното ми участие. Пътувахме и си говорехме. Изведнъж той просто се наведе и ме целуна. Аз направо онемях, защото не знаех, че изпитва нещо към мен. Това обаче ми показа, че е смел мъж, а аз харесвам точно такива. Без това му действие никога нямаше да се съглася да изляза с него, но животът наистина ти предлага всякакви варианти.“ – споделя Алекс Раева.

Бившата звезда на „Шоуто на Слави“ съвсем скоро ще сложи халката за първи път в живота си. Макар да прехвърли 30-те, тя не се бе замисляла сериозно за брак или дори сериозна любов, докато не срещна диджея, припомня Kliuki.bg. Той не е някой заможен бизнесмен или известна личност, каквито предпочитат популярните певици като Алекс Раева, но тя е лудо влюбена в него и не си представя някога да живее без Дончо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар