Камелия изпадна в шок, след като музикалният гигант „Пайнер” яко я отсвири

Тазгодишното лятно турне на „Пайнер” категорично ще мине без участието на Камелия. Певицата е низвергната, тъй като хич не се е постарала в годините.

Русата фурия толкова се е отдала на леност, че не е спретнала нито едно хитово парче в последното десетилетие. Затова тя няма място в редиците при тези свои колежки, които ще обикалят тази година морските курорти и градове и други селища в страната.

[caption id="attachment_316967" align="alignright" width="300"]"Пайнер" изрита Камелия от турнето си "Пайнер" изрита Камелия от турнето си[/caption]

Изпълнителката на „Луда по теб” по-скоро наблегна на телевизионните си изяви като водеща на различни телевизионни формати, отколкото на музикалната си кариера. Нея я загърби тотално, недоволстват работодателите и й показали вратата, когато родената в Чипровци певица пожелала да бъде част от турнето на „Пайнер” и тази година, научи Kluiki.bg.

Дори и новият й проект „Престъпно е” не можа да завладее зрителската аудитория и не достигна нито върховете на класациите, нито докосна сърцата на феновете й. Затова през лято 2014 година екстравагантната певица повече ще се надява на лични покани по морски курорти, чалготеки и заведения, отколкото на групови изяви.

В немилост изпадна и наскоро станалият татко чалга изпълнител Илиян Тупалката. Него „Пайнер” също яко го изтупа от редиците си. Той бил повече от сигурен, че ще бъде сред певците в турнето на музикалния гигант, но не би. Шефовете му също не били доволни от поп фолк изпълнителя, тъй като правел парчета, които хич не се харчели по дискотеките и нощните клубове.

[caption id="attachment_316970" align="alignleft" width="300"]Камелия обича да се показва като екстравагантна звезда Камелия обича да се показва като екстравагантна звезда[/caption]

Сред сигурните участници категорично са Константин, половинката на Кубрат Пулев - Андреа, една от най-вървежните певици Галена, гласовитата Преслава, по-възрастната им колежка Малина, както и половинката на милионера Християн Гущеров - миньончето Мария. Дали се харчели или не, но миньончето се радвало на солидния им брой благодарение на парите на мастития бизнесмен.

Както всяка година турнето на „Пайнер” се очертава да бъде мащабно, само че градовете, където ще пеят участниците, ще бъдат редуцирани.