Неочаквано: Тежък удар разби живота на Зуека!

Неочаквано: Тежък удар разби живота на Зуека!
5 (100%) 4 votes

Зуека е отчаян и няма представа как да спаси семейството си!

Неочакван и тежък удар преобърна живота на Васил Василев – Зуека буквално за дни, а самият актьор е отчаян и не знае какво да направи, за да спаси семейството си. Припомняме, че преди няколко месеца Зуека купи голяма къща в село Лозен за младата си жена Анна Вичева и общото им дете, което също се роди наскоро.

Къщата е страшно скъпа, а Зуека бе изплатил едва малка част от сумата за нея. Днес обаче той е в паника, защото банката заплашва да вземе дома му. А причината е, че Зуека остава без работа – той няма да се връща в предаването „Господари на ефира“ след изричното решение на продуцента му Магърдич Халваджиян.

Зуека

Зуека не е очаквал, че ще му се случи такова нещастие

Маги Халваджиян се дразнел на Зуека и Димитър Рачков от доста време и открито недоволствал пред колегите им, че двамата си позволяват да правят, каквото си поискат и не се съобразяват със сценариите на предаването. В един момент на Магърдич Халваджиян му писнало да прави забележки, а никой да не го слуша и решил да смени водещите.

Вместо двойката Зуека и Димитър Рачков, „Господари на ефира“ вече ще се води от чаровната актриса Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров, а решението на Маги Халваджиян е категорично, потвърдиха източници от коридорите на Нова телевизия.

След като Зуека остане без работа, той ще трябва да разчита единствено на парите, изкарани от театрални постановки, което ще рече, че ще умре от глад. Всички знаят, че в театъра пари няма, а Зуека е извън себе си от притеснение, защото отсега нататък ще му бъде невъзможно да изплаща заема за къщата си, както и да води нормален живот със семейството си.

Не се знае каква е била реакцията на половинката му Анна Вичева, когато е разбрала за уволнението на мъжа й, но злите езици шушукат, че като нищо ще се ядоса и може да зареже обеднелия си съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Неочаквано: Тежък удар разби живота на Зуека!”

 1. Elena Mihova

  юни 05. 2014

  Не е само той изгорял с банков кредит. Като си знае положението да сведе глава в името на финансовата банкова зависимост.

 2. Snezhana Mayr

  юни 05. 2014

  БЕЗ ЗУЕКА И РАЧКОВ ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ ЗАЛЕЗЕ

 3. сис

  юни 05. 2014

  е няма безкраен празник! ще се наложи да си смени голямата къща с по-малка. Как се оправят обикновените хора

 4. наска

  юни 05. 2014

  злите езици шушукат, че Анна Вичева, може да зареже обеднелия си съпруг.-нали много се обичаха

 5. 123

  юни 08. 2014

  Без Зуека и Рачков няма и да има предаване те са уникални като тандем Очакваме ги скоро и успех.

 6. sisi

  юни 09. 2014

  Xixixi 😀

 7. Галя

  юни 16. 2014

  Новата двойка водещи е типичен пример за това как една талантлива актриса може да стане за смях. Да не говорим за партньора й. Много тъжно – едно от най-гледаните предавания става негледаемо! Може на династията Халваджиян да не се харесват Зуека и Рачков, ама талантливото си е талантливо и никой, дори и той, не може да промени този факт.Поне облечете водещата както трябва -. на фигурата й изобщо не подхождат тези дантели и деколтета.

 8. Anna Ralieva

  юни 24. 2014

  Che ha toz etap ima li po talantlivi artisti ot Rachkov i Zueka.Ne se trevojete,takiva talanti gladni niama da umrat,i kachtata chte bade izplatena.Rabotata im moje da vzemat,no talanta -ne! Uspex Zuek!

 9. Име (задължително)

  юли 04. 2014

  БЕЗ ЗУЕКА И РАЧКОВ ПРОСТО НЕ СА ИНТЕРЕСНИ ШОУ ПРОГРАМИТЕ НЕКА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ПРОДУЦЕНТИТЕ ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ ТЕЗ РЕШЕНИЯ СИГОРНО ГИ СВАЛЯТ ЗАТОВА ЗАЩОТО МНОГО ПОВЕЧЕ ГИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ПО ВСЯКО НЕЩО ПЪК И БЪРЗО ИМ ИДВАТ МИСЛИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ И С ТОВА ПРЕДАВАНЕТО СТАВА ПРЕВЪЗХОДНО

 10. ВЕНЕТА ОНОВА

  юли 04. 2014

  БЕЗ ЗУЕКА И РАЧКОВ ПРОСТО НЕ СА ИНТЕРЕСНИ ШОУ ПРОГРАМИТЕ НЕКА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ПРОДУЦЕНТИТЕ ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ ТЕЗ РЕШЕНИЯ СИГОРНО ГИ СВАЛЯТ ЗАТОВА ЗАЩОТО МНОГО ПОВЕЧЕ ГИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ПО ВСЯКО НЕЩО ПЪК И БЪРЗО ИМ ИДВАТ МИСЛИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ И С ТОВА ПРЕДАВАНЕТО СТАВА ПРЕВЪЗХОДНО

Добавете коментар