Александър Сано изплака душата си

Актьорът Александър Сано беше повече от откровен за себе си, семейството и жената до него, прелестната Нели. Двамата са заедно от шест години и скоро възнамеряват да минат под венчило. Кога обаче звездната двойка крие от суеверие.

37-годишният роденият в Асеновград, но израснал в Русе артист и музикант е повече от категоричен, че не желае и за миг дори да се отделя от прелестната си жена Нели, разбра Kluiki.bg.

[caption id="attachment_317031" align="alignright" width="300"]Александър Сано разголи душата си Александър Сано разголи душата си[/caption]

Докато бил в базата на реалити „Къртицата” единствената мисъл била само и единствено за Нели. Той се извини донякъде на децата си, че повече мислил за майка им, отколкото за тях. Двамата имат две деца.

Синът на Нели, 16- годишния Иво е от предишната й връзка с подземния бос Иво Карамански. Последният бе гръмнат в далечната 1998 година. Двамата със Среброто, както е известен Александър Сано от несъществуващото трио „Братя Мангасарян” имат три годишна дъщеря. Чаровницата участва в танцувалното шоу по „Нова телевизия” „ Денсинг старс”.

Бившата гимнастичка, която си партнираше с Атанас Месечков успя да достигне почти до финала. Те бяха последната двойка, която елиминираха преди това. Двамата показаха невероятен професионализъм.

Близостта им накара годеникът й да ревнува и хора, близки до тяхното обкръжение заявиха, че Александър Сано не само посрещал красавицата след тренировките, но и я водел сутрин дотам и зорко следял тя да не си „губи” много времето с партньора си. Сано подарил на любимата си годежен пръстен в началото на тази година.

Пръстенът се оказал на ръката й докато тя още спяла. Въпреки слуховете за многобройните му изневери и за тяхното окончателно разделяне, двамата са заедно и са по-щастливи от всякога. Александър Сано признава, че временната им раздяла заради участието му в телевизионното шоуто „Къртицата” само споило връзката им и „изострило апетита им един към друг”.

Затова младият актьор бил повече от категоричен в решението си. Сано твърдо заявил, че няма да оставя сама красивата си половинка повече от седмица. Водещата на предаването „Студио ВИП” Нели Атанасова също е на мнение, че двамата са родени един за друг и дългогодишната им близост потвърждава това.