Долно: Убиецът Максим Стависки извърши голяма подлост!

Долно: Убиецът Максим Стависки извърши голяма подлост!
5 (100%) 3 votes

Максим Стависки постъпи изключително брутално и жалко!

Нова подлост извърши убиецът Максим Стависки. Определението пред името на фигуриста дойде, откакто той се качи пиян в автомобила си преди няколко години и катастрофира, оставяйки на място млад българин. А другата му жертва Мануела Горсова продължава да бъде прикована към инвалидния стол.

Днес Максим Стависки показа тъмната си страна отново като жестоко нарани половинката и майка на детето му Албена Денкова. Максим Стависки разплака Албена Денкова като я излъга най-нагло. От няколко седмици той обещаваше на шампионката, че ще присъства във финалния епизод на шоуто „Денсинг старс“ тази вечер, за да й окаже морална подкрепа. Заедно с Максим Стависки в България щеше да дойде и най-милото на Албена Денкова – нейното дете.

Максим Стависки

Максим Стависки постъпи изключително подло с Албена

Блондинката, която винаги е била неотлъчно до Максим Стависки и го подкрепяше в най-тежките му мигове, не преставала да се радва и да тръпне в очакване да прегърне съпруга и детето си. Часове преди сюблимния момент в „Денсинг старс“ обаче, тя научи жестоката истина – Максим Стависки я излъга.

„Максим Стависки категорично отказа да присъства в предаването, както и да дойде в България. Лошото е, че го съобщи на Албена Денкова в последния момент и дори не обясни причините за това си решение. Постъпката му много нарани Албена, което може да й изиграе лоша шега на финала на шоуто“, разказват хора от екипа на „Денсинг старс“.

Тази вечер Албена няма да получи подкрепа от любимия си Максим Стависки

Тази вечер Албена няма да получи подкрепа от любимия си Максим Стависки

Тази вечер Албена Денкова ще се бори с младата певица Михаела Филева за първото място в танцовата надпревара на „Денсинг старс“. След огромното разочарование, което й сервира Максим Стависки обаче, нищо чудно психиката й да се разклати и Албена да не се представи така добре, както досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Долно: Убиецът Максим Стависки извърши голяма подлост!”

  1. сисо

    юни 05. 2014

    Този наглец! Как да дойде в България, тук го мразят. Аз съм един от тях

Добавете коментар