Максим Стависки постъпи изключително брутално и жалко!

Нова подлост извърши убиецът Максим Стависки. Определението пред името на фигуриста дойде, откакто той се качи пиян в автомобила си преди няколко години и катастрофира, оставяйки на място млад българин. А другата му жертва Мануела Горсова продължава да бъде прикована към инвалидния стол.

Днес Максим Стависки показа тъмната си страна отново като жестоко нарани половинката и майка на детето му Албена Денкова. Максим Стависки разплака Албена Денкова като я излъга най-нагло. От няколко седмици той обещаваше на шампионката, че ще присъства във финалния епизод на шоуто "Денсинг старс" тази вечер, за да й окаже морална подкрепа. Заедно с Максим Стависки в България щеше да дойде и най-милото на Албена Денкова - нейното дете.

[caption id="attachment_317032" align="alignright" width="300"]Максим Стависки Максим Стависки постъпи изключително подло с Албена[/caption]

Блондинката, която винаги е била неотлъчно до Максим Стависки и го подкрепяше в най-тежките му мигове, не преставала да се радва и да тръпне в очакване да прегърне съпруга и детето си. Часове преди сюблимния момент в "Денсинг старс" обаче, тя научи жестоката истина - Максим Стависки я излъга.

"Максим Стависки категорично отказа да присъства в предаването, както и да дойде в България. Лошото е, че го съобщи на Албена Денкова в последния момент и дори не обясни причините за това си решение. Постъпката му много нарани Албена, което може да й изиграе лоша шега на финала на шоуто", разказват хора от екипа на "Денсинг старс".

[caption id="attachment_317036" align="aligncenter" width="300"]Тази вечер Албена няма да получи подкрепа от любимия си Максим Стависки Тази вечер Албена няма да получи подкрепа от любимия си Максим Стависки[/caption]

Тази вечер Албена Денкова ще се бори с младата певица Михаела Филева за първото място в танцовата надпревара на "Денсинг старс". След огромното разочарование, което й сервира Максим Стависки обаче, нищо чудно психиката й да се разклати и Албена да не се представи така добре, както досега.