Жени и Тачо се разделиха, а причините все още се изясняват!

Както е известно, Жени и Тачо вече не са семейство, но за това не е виновен само и единствено бизнесменът, научи Kliuki.bg. Вярно е, че той я унижаваше публично с многобройни залитания по най-различни красавици, но животът с Жени Калканджиева никак не е лесен и това трябва е ясно на всеки мъж, дръзнал да се опита да влезе под роклята й.

"Направо го съсипваше. Държеше му сметка за всичко, караше го да изпълнява всичките й желания, не му даваше никакъв избор на воля, така че сега да не се чуди защо е избягъл чак в Испания, защото избяга от нея." - коментира един от приятелите на Тачо.

[caption id="attachment_317045" align="alignright" width="300"]Жени и Тачо се разделили по обща вина, а не само по негова Жени и Тачо се разделили по обща вина, а не само по негова[/caption]

Думите му противоречат напълно на това, което Жени Калканджиева е споделила на своите близки. Тя изкарва Тачо едва ли не "изрод", който не може без да си свали панталона. Приятелите му не отричат, че има слабост към красивите дами, но ако жена му не е била толкова властна, нямало да се случат всичките му неверни истории, считат неговите близки.

Жени и Тачо имат общ син, който явно ще прекара своето детство като дете на разделени родители. Може би истината за раздялата е някъде в средата между техните версии. Той не може да бъде верен, а тя пък не може да се отнася подобаващо с мъжа си.