Горещо: Вижте влюбената Селена Гомес заедно с новия си! (СНИМКИ)

Горещо: Вижте влюбената Селена Гомес заедно с новия си! (СНИМКИ)
5 (100%) 5 votes

Селена Гомес забрави лигавия Джъстин Бийбър и е щастлива!

Селена Гомес си има нова любов. Приказките, че бившият й Джъстин Бийбър я е отсвирил заради манекенка на „Виктория Сикретс“ се оказаха напълно неверни, тъй като тази, която сложи край на отношенията им, бе самата Селена Гомес.

Селена Гомес

Селена Гомес е лудо влюбена в Нийл, а Джъстин Бийбър беснее

Сладураната хлътна до уши в хулигана на вървежната тийн банда „Оne Direction“ Нийл и не се отделя от него. А свидетели, натъкнали се на влюбената двойка из улиците на Лос Анджелис или Ню Йорк гарантират, че усмивката на Селена Гомес никога не е била толкова сияйна, докато беше с Джъстин Бийбър.

Лошото, което може да помрачи щастието на Селена Гомес е фактът, че родителите й категорично не одобряват новото й гадже, който им се струва по-разпасан и ненадежден дори от Джъстин Бийбър. Между другото, славата на Нийл действително не е за предпочитане, тъй като младежът неведнъж е заемал място на първите страници на пресата с изцепките си, пишат световните медии.

Селена Гомес и Нийл - отиват ли си двамата според вас?!

Селена Гомес и Нийл – отиват ли си двамата според вас?!

Ама много са готини, а?!

Ама много са готини, а?!

Всъщност, заварката между Селена Гомес и Нийл станала съвсем случайно. Двамата се познавали от доста време, но били само приятели. Тъкмо Нийл бил до Селена Гомес и й помагал да излезе от депресията заради болестта й и края на ерата „Джъстин Бийбър“.

Как сладко е хванал Селена Гомес за ръчичка...

Как сладко е хванал Селена Гомес за ръчичка…

След като прекарали известно време споделяйки един с друг, двамата се влюбили, а Бийбър получил „гъбички на краката“ от гняв.

Обществена тайна в Америка е фактът, че той се опитва да раздели Селена Гомес и Нийл, за да си я върне обратно, но по всичко личи, че този път се е захванал с невъзможна мисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Горещо: Вижте влюбената Селена Гомес заедно с новия си! (СНИМКИ)”

  1. Лидия Николова

    юни 05. 2014

    Криско

  2. валерка

    юни 05. 2014

    пада си по лоши момчета

Добавете коментар