Албена Денкова проля сълзи трогната от подкрепата на феновете, но не бе пожалена по форумите и знаците на съдбата

Албена Денкова спечели Dancing Stars с партньора си Калоян Иванов, но победата й беше вгорчена от знамение и хейтърска атака.

Световната шампионка за пореден път в живота си разбра значението на израза „Обратната страна на медала”. Макар Албена Денкова заслужено да стана Кралицата на танцовото шоу за звезди, отново проля горчиви сълзи след финала, научи kliuki.bg.

Българската гордост във фигурното пързаляне имаше изключителна конкуренция за първото място и до края не се знаеше дали Михаела Филева и Светльо няма да спечелят зрителския вот. Разликата от 1% беше повече от показателна колко равностойни са и двете двойки. Победителката се разчувства при връчването на Купата, но...

kupa

Твърде емоционалната Александра Сърчаджиева отчупи парче от нея, когато я награждаваше и това отприщи сълзите и в Албена Денкова, и страстите по форумите.

Почитателите на Михаела Филева изреваха заради огромната несправедливост участник, дошъл по-късно да печели. Албена Денкова била спортистка, с опит в танците и фаворизирана от продуцентите и т.н. Агитката на певицата услужливо забравиха, че чаровната им любимка също не влезе като дилетантка в шоуто. Предпочетоха да кажат, че Купата за това се е счупила – защото победата била за Михаела.

Хейтърската атака не беше изненада, след всяко реалити има хули и ревове за манипулиран вот. Само че Албена Денкова има други страхове. Навремето не послуша тези, които твърдяха, че „Реквием” на Моцарт носи нещастие и всички знаят какво направи Максим...

Сега пък Купата й се счупи, а както твърдят запознати – и връзката й със Стависки. Може би затова остави наградата си в средата на дансинга с обяснението, че всички са се трудили неуморно за нея.

Албена Денкова беше щастлива да се бори в родината, но може би скоро ще се завърне за постоянно тук.