Албена Денкова спечели Dancing Stars – знамение вгорчи победата ВИДЕО

Албена Денкова спечели Dancing Stars – знамение вгорчи победата ВИДЕО
3 (60%) 2 votes

Албена Денкова проля сълзи трогната от подкрепата на феновете, но не бе пожалена по форумите и знаците на съдбата

Албена Денкова спечели Dancing Stars с партньора си Калоян Иванов, но победата й беше вгорчена от знамение и хейтърска атака.

Световната шампионка за пореден път в живота си разбра значението на израза „Обратната страна на медала”. Макар Албена Денкова заслужено да стана Кралицата на танцовото шоу за звезди, отново проля горчиви сълзи след финала, научи kliuki.bg.

Българската гордост във фигурното пързаляне имаше изключителна конкуренция за първото място и до края не се знаеше дали Михаела Филева и Светльо няма да спечелят зрителския вот. Разликата от 1% беше повече от показателна колко равностойни са и двете двойки. Победителката се разчувства при връчването на Купата, но…

kupa

Твърде емоционалната Александра Сърчаджиева отчупи парче от нея, когато я награждаваше и това отприщи сълзите и в Албена Денкова, и страстите по форумите.

Почитателите на Михаела Филева изреваха заради огромната несправедливост участник, дошъл по-късно да печели. Албена Денкова била спортистка, с опит в танците и фаворизирана от продуцентите и т.н. Агитката на певицата услужливо забравиха, че чаровната им любимка също не влезе като дилетантка в шоуто. Предпочетоха да кажат, че Купата за това се е счупила – защото победата била за Михаела.

Хейтърската атака не беше изненада, след всяко реалити има хули и ревове за манипулиран вот. Само че Албена Денкова има други страхове. Навремето не послуша тези, които твърдяха, че „Реквием” на Моцарт носи нещастие и всички знаят какво направи Максим…

Сега пък Купата й се счупи, а както твърдят запознати – и връзката й със Стависки. Може би затова остави наградата си в средата на дансинга с обяснението, че всички са се трудили неуморно за нея.

Албена Денкова беше щастлива да се бори в родината, но може би скоро ще се завърне за постоянно тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

12 коментара по “Албена Денкова спечели Dancing Stars – знамение вгорчи победата ВИДЕО”

 1. Тея

  юни 06. 2014

  Много ясно, че Михаела трябваше да спечели! През тези месеци те правеха уникални танци, които ми харесаха страшно много! Аз съм съгласна, че Купата се е счупила, защото победата е за Михаела- бъдещето на България! Но в тази държава всичко е нагласено,което е жалко! 🙁

 2. Monika

  юни 06. 2014

  Напълно заслужено спечели Албена Денкова! Браво Албена, истинско удоволствие и насладата бяха танците ви с Калоян…

 3. заслужена победа

  юни 06. 2014

  Михаела е нищо в танцуването в сравнение с Албена, а като организира дечурлигата по страниците да хейтват не става по-добра в танцуването.И да не се прави, че не е танцувала, защото само се излага.

 4. Гери

  юни 06. 2014

  Честито на Албенчето. И стига наричали Максим убиец, защото съм сигурна, че повечето от тези, които го наричат така, също се държат недисциплинирано на пътя понякога и употребяват алкохол преди да карат. Освен това, със сигурност той не е направил катастрофата нарочно. По-добре всеки да си извади поука от тази трагедия. И още повече-донесе ни две световни титли, като прие той да се състезава за страна различна от родината му. А честността ме задължава да кажа също, че Михаела беше напълно равностойна и даже на моменти по-впечатляваща.

 5. Напишете вашия коментар тук…

 6. Без име

  юни 06. 2014

  Всичко е нагласено

 7. ala bala

  юни 06. 2014

  тъпа статия
  Албена Денкова напълно заслужено спечели купата, а злобарите, за които са от значение не танците, а дългите крака и показването на гащи нека си злобеят!

 8. Браво на Албена! Чудесна е! Успехи и занапред!Напишете вашия коментар тук…

 9. Браво на Албена! Чудесна е! Успехи и занапред! Престанете да я охулвате!

 10. krasavicata

  юни 08. 2014

  Ala bala zdr

 11. Менков

  юни 08. 2014

  Нищо не оправдава простоватата Албена Денкова, въпреки постиженията и!!! Напротив, не всеки , дори и пийнал става УБИЕЦ! И не всеки се измъква безнаказано, като плужекът Стависки! Отдавна трябваше публично да се раздели с него. Сега я очакват само старини с хурката. Всичко е до алчност, егоизъм и мозък! А последното не го притежава!!!

 12. вяра

  юни 08. 2014

  Поредното недоразумение: Албена Денкова! И не защото искаме да хулим и обвиняваме, който и да е, защото ни харесва…
  Албена, въпреки качествата си и Световните титли , продължи с Мръсникът Стависки, който е истински Убиец! Жалко за нещастното ни законодателство…
  Жалко и за нея- такава излагация е един път в живота!!! И никой вече няма да си спомня за човек, подкрепящ Изрод!

Добавете коментар