Шок в Ку-ку бенд: Слави Трифонов взе тежко решение!

Шок в Ку-ку бенд: Слави Трифонов взе тежко решение!
5 (100%) 5 votes

Слави Трифонов се реши на тази стъпка с огромна мъка!

Шок и паника завладяха музикантите от Ку-ку бенд, след като разбраха за тежкото решение, което взе Слави Трифонов. Дългия се реши на тази стъпка с огромна болка в сърцето, но обстоятелствата го принуждават. Оказа се, че в скоро време той и бенда ще се наложи да се разделят, разкриха хора от екипа на „Шоуто на Слави“.

Причината за неочаквания обрат и ситуацията, която потресе всички е, че Слави Трифонов изгуби над 1 милион евро поради липса на рекламодатели в шоуто. Проблемът датира вече повече от една година, а към днешна дата ръководството на телевизията сериозно обмисля да спре излъчването на „Шоуто на Слави“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е принуден да вземе това решение, няма избор

Единственото, което още държи предаването на екран, е емоционалната страна на нещата и фактът, че Слави Трифонов се е превърнал в емблема на Би Ти Ви, пише вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов е направил и невъзможното, за да привлече рекламодатели като лично е водил преговори с трите мобилни оператори, но уви – последните прекъснали разговорите още в началото и не дали и стотинка на Дългия. Ако положението остане същото, Слави Трифонов ще остане без алтернатива и ще се раздели с колегите и приятелите си.

Слави Трифонов отдавна вече се зае със закупуването на няколко регионални телевизии и сайтове, които смята да обедини в групировка. По този начин той се застрахова срещу евентуалното спиране на шоуто и помисли за бъдещето си. Същото обаче не може да се каже за хората от Ку-ку бенд, които без Слави Трифонов и ежедневното бачкане в „Шоуто на Слави“, ще се окажат в много трудно положение, особено финансово.

Единствените, които ще успеят да изкласят със самостоятелни проекти и значителна финансова стабилност, са Годжи и Маестрото. Гъмзата има доста участия в нощни клубове, но славата му също се дължи на Слави Трифонов и шоуто.

В момента всички от екипа стискат палци предаването да остане на екран поне, докато изтече договорът от още няколко години, макар че ако реши, телевизията ще намери начини да ги „ритне“ от екран по всяко време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

12 коментара по “Шок в Ку-ку бенд: Слави Трифонов взе тежко решение!”

 1. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. m-m-

  юни 06. 2014

  не ги мислете. те са професионалисти и няма да останат гладни.

 3. напускащ потъващия кораб

  юни 06. 2014

  …ти закъсня ужасно, ужасно закъсняя ааа ъаааааа . Няма да ми е мъчно за този чалгар гламав!

 4. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  Продавача: Не го мислете Славито. Този филм вече сме го гледали. Като че ли пак се задават избори и той ще е необходим, за да осмива „неправилните“ и заедно с редколегията си да внушава на наивниците за кого е „правилно“ да се гласува.

 5. Младен Младенов

  юни 06. 2014

  Слави не го мислете,Тои е професионалист.Ще се оправи.А вие злобари какво ще правите.Защо злобеете и завиждате да не е взел вашите пари.На Слави никои не може да му стьпи на малкия прьст.

 6. Очински дебил

  юни 06. 2014

  На мен много отдавна ми е писнало от изцепките на този олигофрен. По-добре е бенда да остане, а той да се измете и то максимално бързо!

 7. Чалгария, страната на чалгите

  юни 07. 2014

  Това не може да е истина! Великана сред простаците да фалира?! Неееее, това е трагедия от световна величина.

 8. vandim

  юни 07. 2014

  Е, как ги е загубил тези пари като не ги е спечелил. Все едно като не работя да обявя, че губя по 2 хиляди месечно. Дали данъчните ще ми вурнат данъци?

 9. Отдавна тази непочтеност и гнусотия трябваше да е в небитието…

 10. Filip Radinov

  юни 09. 2014

  emi s tezi scenaristi kakvo ochakva

 11. sisi

  юни 09. 2014

  ♥:-D

 12. Име (задължително)

  юни 09. 2014

  Mnogo ste smeshi we stiga stese izlagali ;-):-)

Добавете коментар