Нещастие сполетя Нели Атанасова! (ОТ НОВА ТВ СКРИХА СЛУЧАЯ)

Нещастие сполетя Нели Атанасова! (ОТ НОВА ТВ СКРИХА СЛУЧАЯ)
5 (100%) 3 votes

От Нова телевизия не споменаха нищо за страшния случай с Нели Атанасова!

Нещастие сполетя една от най-красивите и чаровни участнички в „Денсинг старс“ – водещата Нели Атанасова. Странното и недопустимо е, че от Нова телевизия не обелиха и дума за страшния случай, който сериозно застрашава здравето на Нели Атанасова.

Оказа се, че Нели Атанасова е много зле след тежката контузия в шоуто и все още не се е възстановила напълно. През цялото време – от завръщането си в предаването до самия край, тя е била поддържана на опасни инжекции с обезболяващи вещества, от които дори лекарите се притеснявали. Всички медици съветвали настойчиво Нели Атанасова да не се връща да танцува в „Денсинг старс“, защото това представлява голяма заплаха за здравето й. Тя обаче не ги послушала, пише вестник „Монитор“.

Нели Атанасова

Нели Атанасова на опасни инжекции седмици наред

Травмата на Нели Атанасова е била наистина сериозна, тя имала сколиоза,разместване на прешлени и няколко притиснати нервни окончания, които разпространявали неописуема болка по цялото й тяло, най-вече в плешките и ребрата. В това състояние повечето хора не биха могли да се движат нормално, камо ли да танцуват.

Смелостта на Нели Атанасова е достойна за уважение, но не и реакцията на продуцентите на „Денсинг старс“ и самата Нова телевизия, които одобриха завръщането й, без да помислят за здравето на красавицата.

„Нели Атанасова е наистина голям човек. Тя никога не мрънка и не се оплаква, но от телевизията не трябваше да допускат да продължава с тази зверски натоварена програма. Какво значение има някакъв си договор пред човешкото здраве?! Нели още не може да се възстанови и продължава лечението си седмици, след като бе отстранена от „Денсинг старс“. Хубавото е, че не остана до финала, защото рискуваше състоянието й да се влоши значително“, разкриват медици, запознати със случая на Нели Атанасова.

Танците на Нели Атанасова подлудиха зрителите на Денсинг старс

Танците на Нели Атанасова подлудиха зрителите на Денсинг старс

В момента Нели Атанасова получава безрезервната подкрепа и грижи от любимия си съпруг Александър Сано и от малката им дъщеричка Ава, които са непрестанно до нея. А единственото, което й трябва, е дълга и спокойна почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нещастие сполетя Нели Атанасова! (ОТ НОВА ТВ СКРИХА СЛУЧАЯ)”

  1. Оздравявай Нели

    юни 06. 2014

    Дано да оздравее по-бързо. Наистина е много амбициозна, грациозна и възпитана, но здравето преди всичко. Тя и Наско правеха най-оригиналните и зашеметяващи поддръжки в шоуто, а това изисква голям майсторлък и физически усилия. Беше удоволствие да ги гледаме.Сигурна съм, че се е жертвала заради предварителното си обещание към Наско да го заведе на финал, което говори много за харектера й.

  2. ЛИна

    юни 07. 2014

    Преди два дни я видях е един МОЛ на токове, които по-скоро приличаха на кокили. Ако е толкова зле, едва ли щеше да ходи така добре на тези обувки и да се мотае по моловете.

Добавете коментар