Скандал: Долната постъпка на Гала отврати зрителите!

Скандал: Долната постъпка на Гала отврати зрителите!
4.3 (86.67%) 6 votes

Гала най-после си показа рогата, дори симпатизантите й я охулиха!

Гала най-после си показа рогата, а след долната й постъпка, дори досегашните й симпатизанти я охулиха. Това, което направи водещата на „На кафе“ е недопустимо и срамно, защото Гала застане не срещу равностоен противник, а срещу малко дете – чаровната Ахинора от предаването „Големите надежди“.

Сладката 5-годишна водеща на „Големите надежди“ бе гост в предаването на русокосата Гала. Малката трябваше да коментира работата си в музикалния формат, да посочи своите лични фаворити за голямата награда и да отговори на още ред въпроси на Гала и зрителите.

Гала

Гала се държа страшно просташки с малката Ахинора

С типично веселия си и непокорен детски нрав обаче, вместо да го играе гостенка, Ахинора по навик продължи да се преструва на водеща и в „На кафе“. Гала се опита да я вразуми и да я накара да се държи по-сериозно, но какво ли разбира едно детенце?! Ахинора се смееше и взимаше нещата в свои ръце, което тотално вбеси Гала.

След като търпя повече от час импровизациите на момиченцето, Гала не издържа и й се развика в ефир. „Млъкни! Сядай тук и нито говори, нито мърдай!“, кресна заповеднически Гала пред очите на хиляди зрители, а малката Ахинора буквално зяпна от стреса и изненадата, пише Пик.

Не може такова отношение към 5-годишно дете

Не може такова отношение към 5-годишно дете

Поведението на Гала предизвика нечувана реакция във Фейсбук и още преди да свърши предаването, потребителите започнаха да изказват възмущението си в гневни коментари. „Защо се държи така с Ахинора? Да, малката може и да прекали в един момент, но е още дете и не разбира. И няма да порасне, когато някой й се развика. Самата Гала има дете. Така ли е крещяла на дъщеря си като е била малка?!“, пишат възмутени зрители.

А според други, поведението на Гала издавало сериозно навлизане в климакса, което означавало, че й е нужда дълга почивка от телевизионния ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

15 коментара по “Скандал: Долната постъпка на Гала отврати зрителите!”

 1. дядка

  юни 06. 2014

  кризата на средната възраст

 2. 69

  юни 06. 2014

  Да бе, криза, много ми е интересно ако повечето зрители бяха на мястото на Гала, как биха реагирали? Щяха ли да търпят една малка глезла да си прави каквото иска? По-скоро се чудя на акъла на самата Гала – за какво е поканила малката „водеща“ в студиото си и какво е очаквала от нея?

 3. marina

  юни 06. 2014

  mnogo ste prostiiiiiii……

 4. Bubett

  юни 06. 2014

  Как какво е очаквала от малката?!? Много просто – да си направи контра-PR на гърба на детето, но както казва народът – „Хитрата сврака – с двата крака“! Детската неподправеност, непоквареност ВСЕ ОЩЕ от заразата „Телевизия“ и искрената невинност на Ахинора погодиха добър номер на Гала! Едно петгодишно дете я сложи на мястото й и й показа как се води шоу, макар и за няколко минути!!! Колкото до това дали Гала е крещяла на дъщеря си – ако някой е гледал нагласеното предаване преди около седмица от дома й, щеше да е наясно по въпроса – пълна дресировка, братче – и на дъщерята, и на съпружето … 🙂

 5. Възпитание трябва

  юни 06. 2014

  Аз пък не упреквам Гала. И аз избухвам понякога. Не е казала нещо страшно.Единствено лошото е, че е станало в ефир, но това е понеже Гала е много искрен и непосредствен човек.За вбъдеще трябва да е по-хитра и ако види, че гостът ни се води ни се кара, просто да намери начин да го отпрати со кротце со благо извън ефира и да продължи с нещо друго. Злобарите бързат да я нарочат, че е в климакс, а не си дават сметка за ненормалната лиготия на детето. Разбира се, че е крещяла и на дъщеря си. Възпитанието го изисква – иначе се отглежда лигоч.

 6. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. kelly

  юни 06. 2014

  Абе как да не разбира на 5 години?Тва че е една малка глезла си е друг въпрос. Научено е всичко да му се позволява и то да команди ама нема такива истории,как ще се държи така в собственото й студио.Не разбирала била…Ако имате деца,сиг знаете че още от много по-малки разбират.Ама треа да се възпитават бате.

 8. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  Браво! Това дете е мн.досадно и некадърно 🙂

 9. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  Гледах много внимателно предаването и Гала не е казала нищо подобно, пак изопачавате супер много нещата!

 10. Dida Dimitrova

  юни 07. 2014

  ……….

 11. мая

  юни 07. 2014

  И аз гледах предаването и нищо такова не се е случило напротив Гала се държа много добре с детето. Друг е въпросът че това дете от лиготия чак е неприятно и досадно.

 12. Въъъ

  юни 08. 2014

  Това дете е пример как не трябва да си възпитавам детето. Толкова превзето и нахално държание , че чак ми става неприятно. Това е дете, но за бога възпитайте го

 13. 123

  юни 08. 2014

  Гала е пълна бездарница и комплексарка толкова е зле горката че с една 5 годишна лигла не можя да се справи ,а да не говорим за големите хора които ходят при нея.

 14. Emille Boev

  юни 09. 2014

  ГЪЛЪБИНКА БЕШЕ ПРАВА! МАЛКАТА Е СЪВСЕМ РАЗХАЙТЕНА И РОДИТЕЛИТЕ И ЩЕ БЕРАТ ГОЛЯМ ЗОР СЪС НЕЯ! ТЕ ДОРИ Я ПООЩРЯВАТ ДА Е ТОЛКОВА РАЗХАЙТЕНА, НО ЩЕ ПЛАЧАТ ПО- КЪСНО! ТАКИВА РОДИТЕЛИ СА СРАМ!

 15. Rumen Iliev Iliev

  юни 12. 2014

  boev,zashto zashtitavash bezdarnite napani na iznervenata gala,predavaneto i stana tolkova skuchno i bezinteresno i e objasnimo da e iznervena,da ja mahat veche ot ekran,stiga i tolkova

Добавете коментар