Неочакваната изповед на Мария Игнатова взриви всички!

Неочакваната изповед на Мария Игнатова взриви всички!
4.5 (90%) 6 votes

Мария Игнатова излезе с наистина внезапна и откровена изповед!

Уникално чаровната Мария Игнатова взриви всички с неочакваната си изповед. Не се знае кое е провокирало красавицата от „Господари на ефира“ да направи този ход, но вероятно й е омръзнало от жълтите писания и непрестанни лъжи по таблоидите.

Днес Мария Игнатова затвори устите на всички като открито проговори за връзката си с Димитър Рачков. Тя заяви категорично, че двамата са по-щастливи дори от първите си дни заедно, а самата тя никога преди не е познавала подобно чувство.

Мария Игнатова

Мария Игнатова изненада всички с изповедта си, но затвори устите на зложелателите

„Обичам Димитър Рачков с цялото си същество. Колкото и да говорят, че страстта помежду ни е изстинала, а някои дори непрекъснато ни разделят – е, ще ги разочаровам. Защото ние не само продължаваме да бъдем заедно, но сме по-сплотени и силни от когато и да било“, сподели уникалната Мария Игнатова и добави, че цял живот най-голямата й мечта не е била свързана с кариера или материално положение, а с това да открие своята истинска половинка.

Връзката между Мария Игнатова и Рачков е наистина здрава, най-вече защото и двамата са изживели сериозни изпитания в любовта и огромни разочарования от предишните си връзки.

Припомняме, че Димитър Рачков има дете от предишния си брак, а Мария Игнатова роди син на бизнесмена Петко Димитров, който към момента вече е щастлив татко на втори наследник от танцьорката Яна Акимова.

Нищо повече не остава в живота на Мария Игнатова и Димитър Рачков, освен да се сдобият и с тяхно собствено детенце, което да ги радва и да бъде естествен завършек на прекрасната им любов.

А може би сладурите вече работят по въпроса, тъй като наскоро Мария Игнатова и Димитър Рачков прекараха няколко незабравими дни в Бургас, където се насладиха на полагащото им се спокойствие и почивка.

В крайна сметка всички, които се опитват да злословят срещу двамата и да ги разделят, удариха на камък. А изповедта на Мария Игнатова разби мераците им с трясък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Неочакваната изповед на Мария Игнатова взриви всички!”

 1. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  обичат се

 2. Теодора

  юни 06. 2014

  Незнам какво й е уникалното на тая лигла.

 3. Аз

  юни 06. 2014

  Рачков не е красавец като нея, но е по-симпатичен от Петко Димитров и още веднъж имаме доказателство, че няма по- ценни качества на мъжа от това да се грижи и да обожава жената до себе си и ДА ИМА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.
  Мария е хубавица, на моменти е лигавичка, но това е по-добре, отколкото да е намръщена депресарка.

 4. mariq

  юни 06. 2014

  оффффффффффффффф
  хехехе.аре стига ,тая какВо и е хувавото?
  Бати пипера,бати грозотията лигава,жалко за РА4КОВ

 5. eylin

  юни 06. 2014

  naznam nofdgfjn g./;tgnf,.th ,. nibnvcjt ic ndoljk

 6. Рефер Енд Ум

  юни 06. 2014

  Живи и здрави да са! И тя е готина и той е пич! На фона на всичките ебливи помиярки и надрусани лигльовци, и двамата са много готини. Аз ги харесвам като артисти и им желая успехи и най-вече щастлив съвместен живот!

 7. logoped

  юни 06. 2014

  впрочем важни ли са изповедите на тази дама ..?..на място където дописниците се затрудняват в избора между „й“ и „и“//?Или пък някой се интересува от избора „Й“ между не съвсем изискан и леко не до учил биЗИНЕСмен и моден полу актьор с добри финансови попадения далеч не подредени от него..

 8. krasavicata

  юни 09. 2014

  Mariike mnogo si prava ml
  Timai imash kat moq xarakter I fkysati ekat moq ama maikati ibashati danese napixa zaeno idani rodixa edno vremeno XaXaXaXaXa
  Xixixixixixixi

 9. krasavicata nasasho

  юни 09. 2014

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Sashonogo te obicam milicak♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Добавете коментар