Глория се видя в чудо: Разпада се!

Глория се видя в чудо: Разпада се!
4.2 (84%) 5 votes

Глория изпаднала в шок!

Певицата на Пайнер Глория държи много на това как изглежда. Родената в Русе 40-годишна изпълнителка хич не ес скъпяла за перфектната си визия. Затова, когато видяла, че бюстът й е увиснал доста след последната интервенция не се поколебала и за миг, а решила да действа.

40-годишната певица по паспорт Галина Иванова, по- известна като Глория държи изключително на отличния си външен вид. Кралицата на поп фолка наскоро направи един огромен задокеански тур.

Глория е ужасена! Разпада се

Глория е ужасена! Разпада се

Ветеранката на чалгата имаше успешно турне сред сънародниците ни в Америка и според слуховете оттам се сдоби с около шейсет бона за двуседмичния си гастрол.
А и клюката, че изпълнителката на „Ангел с дяволска душа” има нов мъж до себе си потвърждава идеята, че Гло иска да изглежда перфектно.

След като видяла, че бюста й все повече сочи надолу и гравитацията го „превзема“, тя решила да вземе спешни мерки. Опитала се да поправи нещата със стегнато бюстие и други женски „джаджи“, но усилията й не се увенчали с успех, научи Kluiki.bg.

Певицата не обича да говори много за себе си и личния си живот и изобщо за миналото си. Отскоро, според близки до звездата тя си има падалка с известен композитор от Сърбия. Според запознати новата тръпка на поп фолк фурията е успешен в работата си композитор и двамата възнамеряват скоро да свият свое гнездо.

Както и да помислят за едно общо отроче.
Но въпреки причините, така или иначе Глория е решила да не излиза от образа си на стилна и добре поддържана жена. Певицата е известна с това, че държи изключително много на това как изглежда.

Примата на попфолка вече си е записала час за есента, когато ще смени старите, скъпарски и модерни за времето си импланти с нови. Според мълвата, както и писа вестник „Всеки ден” чаровницата ще се бръкне за тях с около осем бона. Чалга звездата отново ще се довери на хирурга, който извършва разкрасителните й процедури от години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Глория се видя в чудо: Разпада се!”

  1. дядка

    юни 06. 2014

    е какво са 8 хилки за нея. Тя ги изкарва за едно участие

Добавете коментар