Жестока любовна драма измъчва Павел Чернев

Жестока любовна драма измъчва Павел Чернев
5 (100%) 3 votes

Павел Чернев е съсипан… Любовта влезе под кожата му, но Лияна не му я дава докрай…

Мъчителни любовни чувства терзаят политика Павел Чернев. Негови близки са сериозно притеснени за него, защото от месеци той е нещастен. Павката обикалял самотен баровете на нощна София и се наливал с алкохол до зори, пише „Всеки ден“, а причината е само една – красивата Лияна.

Фолк дивата не искала да се обвързва с него, което измъчва жестоко Павел Чернев. Той е лудо влюбен в хубавицата от мига, в който я срещна в Къщата на „ВИП Брадър“. После двамата продължиха да се виждат. Чернев водеше Лияна по всякакви скъпи заведения, където се надяваше тя да го обикнем, припомня Kliuki.bg. Слуховете вещаят, че певицата му се е отблагодарила подобаващо за поведението му към нея и между тях вече няма само приятелство, но Павел иска нещо много повече.

Павел Чернев иска Лияна за нещо повече от удоволствие

Павел Чернев иска Лияна за нещо повече от удоволствие

„Той е човек, който много мрази самотата. Винаги има нужда да бъде с някого, желае дългосрочна любов, за другото вече му е минало времето и го осъзнава перфектно.“ – коментира един от познатите на политика.

Именно поради тези причини Павел Чернев не иска само физически удоволствия от Лияна, а и нещо повече. Тя обаче го отблъсква в това отношение. Явно не възприема Павката като мъжа за нея и това го измъчва ужасно много. Дори е свалил доста килограми от мъка по Лияна, но това едва ли ще трогне красавицата…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар