Юлияна Дончева притесни Стъки

Юлияна Дончева притесни Стъки
3.3 (65%) 4 votes

Красивата Юлияна Дончева, която чака дете от ММА боеца, известен като Стъки, не спира да работи и да води тв предаване

Въпреки че до края на месеца Юлияна ще навърши 49 години, а месец по-късно се очаква да роди втория си син и първото дете за партньора й Стъки, Дончева все още се появява редовно в ефир и си води предаването „Пряка демокрация“. Стои права, носи високи, неудобни обувки и всичко това въпреки притесненията и желанието на Стъки тя да си почива и да е спокойна. Явно Юлияна Дончева е голям инат и въпреки че явно се чувства и изглежда добре, все пак бременността й е доста късна и вече в напреднал стадии, но тя не си дава почивка, както пишат и от „Всеки ден“.

Юлияна Дончева притесни Стъки

Юлияна Дончева притесни Стъки

Въпреки ин витро процедурите, все пак Юлияна Дончева няма да става майка за пръв път. Тя има вече пълнолетен син, който също ще помага с бебето.

През месец юли се чака щастливото събитие, а двамата родители все още умуват за името, но се знае, че чакат момче. Стъки се вълнува много, а и самата Юлияна Дончева се радва истински, че ще му роди наследник. Тя е казвала, че много е мечтала да му даде дете. Надяваме се, че всичко ще е наред докрая и скоро ще отразим появата на малкото бебче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар