Флиртът за една нощ допада само на 5 на 100 от анкетираните дами от австрийски журналист

Австрийско списание Seitenblicke публикува реално изследване, според което само 5 % от 100 жени са готови да прекарат нощ с привлекателен, атлетичен, но пък напълно непознат за тях мъж, научи Kliuki.bg. Проучването направил журналист от австрийско списание, който решил да предложи любов за една вечер на 100 жени.

[caption id="attachment_317166" align="alignright" width="300"]Журналист разкри жестоката истина за краткия флирт Журналист разкри жестоката истина за краткия флирт[/caption]

Както се пише и от изданието "Актуално.ком", след като журналистът прекарал много вечери в барове, дискотеки и други нощни заведения, останал изненадан, че само 6 дами били съгласни да прекарат нощ с 28-годишен симпатичен мъж. От попитаните 100 жени една му отговорила, че има предпочитания към жени, шест се съгласили да бъдат с него, въпреки че не го познавали, а всички останали му отказали. За проучването си този 28-годишен напорист журналист отнесъл много скандали, обидни думи и трудности, но пък и реално консумирал предложението си към въпросните шест жени, отговорили положително на предложението му. Затова може би не е съжалявал за проучването си.

При всички положения запознанствата за вечер или две са опасни по много причини, така че всеки път преди да се впуснем в нещо ново е добре да знаем всички лоши страни, които бихме си причинили в една ситуация с непознат човек.