Лейди Гага с нова, по-привлекателна визия - светските критици отбелязват, че скандалната Гага напоследъл е по-женствена и хубава. Това се дължи на новия й стил и особено на свалените около 12-15 килограма

Самата звезда споделя, че е променила много режима си на хранене и е спряла с бързото хранене и честите похапвания на пици в ресторанта на родителите си. И тъй като блондинката не е привърженик на спорта и не се поти дълги часове във фитнес залата, залага на по-здравословната храна, йогa, джогинг и активна почивка, когато има възможност.

[caption id="attachment_317172" align="alignright" width="300"]Лейди Гага с нова, по-привлекателна визия Лейди Гага с нова, по-привлекателна визия[/caption]

Всъщност Лейди Гага е известна с промяната на теглото си, тя често качва или сваля килограми, за нея това е болна тема, тъй като в интервюта е споделяла, че като тийнейджър е имала проблеми с болестта булимия, припомня Kliuki.bg. Решила да се бори с тази опасна болест, която е характерна за младите момичета в последните години, защото тя пречела на певческата й кариера.

Днес Лейди Гага изглежда елегантна, но както споделят и в изданието "Всичко за семейството" , тя се гордее, че го е постигнала със здравословен режим, а не с екстремни методи.

Русокосата звезда е едва 1.55 м., затова е трудно да изглежда перфектно, но пък заради здравето си е готова на компромиси. Отслабва, за да се чувства добре, а не защото обществото харесва слаби жени. Певицата съветва дамите по света, да се харесват каквито са, независимо какво мислят околните, важното е как се чувства един човек.