Бомба: Неподозираната история на Слави Трифонов и Алекс Раева!

Бомба: Неподозираната история на Слави Трифонов и Алекс Раева!
4.3 (85%) 4 votes

Този момент в отношенията между Слави Трифонов и Алекс Раева е бил пазен в тайна!

Неподозирана история за отношенията между Слави Трифонов и бившата му беквокалистка Алекс Раева излезе наяве и предизвика интереса, както на медиите, така и на почитателите на двете звезди. Всички са наясно, че Слави Трифонов и талантливата Алекс Раева бяха влюбени дълго време, докато тя още работеше при него в „Шоуто на Слави“.

Раздялата й със Слави Трифонов на лично ниво пък стана и причината Алекс Раева да реши да напусне предаването и да поеме по собствения си път в кариерата и в живота. Това, което хората не знаят обаче е, как Алекс Раева е преживявала раздорите и конфликтите си със Слави Трифонов – а именно, като го е рисувала.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е бил муза в картините на Алекс Раева

Освен певица и запалена по различни екстремни спортове млада жена, Алекс Раева е и невероятен художник. Тя винаги е умеела да борави перфектно с четката, а самия Слави Трифонов искрено се е възхищавал на уменията й. Дългия обожавал моментите, в които с Алекс Раева били сами у дома, а тя го рисувала на фона на приглушена светлина.

Любимият начин на Алекс Раева да рисува Слави Трифонов бил когато той нямал и конец по себе си. Слави Трифонов свалял абсолютно всичките си дрехи и оставал по адамово облекло. А любимата му грабвала четката и създавала съвършени картини, провокирани от мускулестото му тяло. Това разказаха близки приятели на Алекс Раева пред столична медия и уточниха, че тя и до ден днешен пази картините си със Слави Трифонов, а няколко е подарила и на самия него.

По-любопитното обаче е, че Алекс Раева рисувала Слави Трифонов по-често, когато двамата били в обтегнати отношения, а не когато всичко помежду им вървяло гладко.
Заради сприхавия си характер и огромната натовареност в работата, Слави Трифонов често изпадал в особени настроения и без да иска, наранявал Алекс Раева.

Вместо да продължи скандала с него обаче, Алекс Раева се оттегляла стратегически в любимото си творческо ъгълче и хващала четката. Последната й картина на Слави Трифонов всъщност е скица, по-скоро графика, решена в цялостно в тъмни тонове – вероятно съвпадащи с настроението и на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Неподозираната история на Слави Трифонов и Алекс Раева!”

  1. янка

    юни 08. 2014

    Илиза, че Дългия не случайно страда най-много за нея!

Добавете коментар