Евгени Минчев показа нелицеприятните лица на родния хайлайф

Евгени Минчев е известен с хапливия си език и оценките, които той дава на родните звезди. Лордът на светския блясък не спести нищо на ВИП-ете, които познава отблизо. Това той направи пред телевизионния таблоид с водеща Николета Лозанова , „Поверително от NL”, който гостува в огромния палат на светския лъв. Бившият ватман не спести попържните си и за бившият член на група „Каризма” Миро.

[caption id="attachment_317213" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев шокира с откровените си излияния Евгени Минчев шокира с откровените си излияния[/caption]

Евгени Минчев заяви, че чаровника е спрял развитието си като певец до песента „Губя контрол”. Той обясни още, че това не е неговото амплоа-да бъде водещ. Едното предаване, в което участва като такъв се провали, второто също не стои особено добре с него на екран.

Според Лорда бъдещето на Миро е само музиката, но там цари застой, разбра Kluiki.bg. Минчев уточни, че харизматичния певец не трябва да спира да се развива в тази посока и е грешко ако предпочете различни други подпорки, независими колко лъскави изглеждат.

Паркетният лъв е наясно, че скандалните истини, които разкрива не са за ухото на всеки. Всеки не може да ги приеме хладнокръвно, тъй като истината казана в очите не е приятна. Затова и той е избягван, но това е цената, която плаща за откровеността си.

Евгени Минчев захапа и фолк дивите Андреа и Алисия. За половинката на световния ни шампион по бокс Кубрат Пулев заяви, че не е никак изискана в облеклото. Бившата на Валери Божинов определи като трудна за контактуване.

За него певицата е жена, която не е съумяла да си намери своето място и се залъгва по несъществуващи химери. За него Краля на поп фолка Азис е страхливец, който не може да приеме истината в очите. Не бяха никак ласкави думите му и за Сашо Диков.

Водещият на предаването „ DIKOFF" по Нова телевизия светската фурия сравни с една от първите поп фолк певици Сашка Васева. Евгени Минчев се изгаври, като каза, че не ги различава особено. Според него, ако Господ обича някого, той остарява царствено и и красиво. Но за тези двамата подобно нещо не може да се каже, саркастично заяви Минчев.

Изключително топли думи Лорда отправи към Кеворк Кеворкян. Водещият на култовото предаване „Всяка неделя” той определи като маяк, който е достоен за уважение, защото знае как да върти бизнес.