Първо в Kliuki.bg: Велислава от „Къртицата“ жестоко „нокаутира“ Жени Калканджиева

Първо в Kliuki.bg: Велислава от „Къртицата“ жестоко „нокаутира“ Жени Калканджиева
4 (80%) 4 votes

Велислава Спирова, която взе участие в първия сезон на „Къртицата“, все още не е забравила отношението на звездата Жени Калканджиева към нея и останалите по-неизвестни в Базата!

Една година измина от началото на риалити шоуто „Къртицата“ на българска земя, но Жени Калканджиева продължава да трупа негативи. Не е тайна, че тя беше една от най-неприятните събеседници за останалите съквартиранти и именно затова непрестанно беше номинирана за изгонване. Един от най-големите й врагове в Базата – Велислава Спирова, сподели специално за Kliuki.bg какъв човек е Жени и истината не е никак приятна за почитателите й.

Велислава от "Къртицата" разкри истината за Жени Калканджиева

Велислава от „Къртицата“ разкри истината за Жени Калканджиева

„Жени Калканджиева е кофти човек. Непрестанно се държеше с нас като с боклуци, само защото не бяхме известни, а тя е. Самочувствието й беше прекалено. Нейната надменност направо не се търпеше в Къщата. Веднъж даже бях на крачка да я удуша. Съвсем сериозно, исках да стана и да я хвана за врата, но бях вързана в мисия и това ми попречи. Иначе наистина не гарантирам дали Жени нямаше да пострада сериозно.“- разкри Велислава в откровен разговор с наш представител.

Думите на 25-годишната Велислава идват като „нокаут“ за Жени Калканджиева. Наскоро приятел на Тачо също разкри, че бившата Мис България е доста неприятен човек и заради това е била напусната от мъжа си. А сега Вили довърши бившата номер 6 в света. Твърде много станаха негативните мнения за Жени, което не говори добре за характера й и изобщо за същността й като личност.

Велислава Спирова беше един от най-милите участници в „Къртицата“ и това й изигра ужасна шега. Самата тя смята, че основната й грешка в шоуто е била, че се е отнасяла с всекиго твърде либерално, а някои хора не са го заслужавали. Година по-късно обаче тя е съвсем нов човек. Твърди, че ако сега влезе в някое риалити предаване, ще бъде много по-силна и дори е готова да се обзаложи, че ще го спечели. Остава да видим дали ще бъде поканена и другаде след участието си в „Къртицата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Първо в Kliuki.bg: Велислава от „Къртицата“ жестоко „нокаутира“ Жени Калканджиева”

  1. шишко

    юни 09. 2014

    жени е момиче на мафията, как няма да има самочувствие

Добавете коментар