Истината за Бориса Тютюнджиева и новия й лъсна!

Истината за Бориса Тютюнджиева и новия й лъсна!
5 (100%) 2 votes

Бориса Тютюнджиева е „заловена” с мъжа, в който най-вероятно е новата й тръпка

Скандалната моделка Бориса Тютюнджиева е сигурно, че вече е забърсала един от водещите и продуценти на предаването „Къртицата”. От снимки на папараци стана ясно, че е гадже с Андрей Арнаудов. Двамата с очилатия опосум са на екзотична почивка в Италия, след напрегнатия сезон в Базата. Клюката донесе, че те са се загаджили преди култовото шоу и тя вече се оказа истина.

Бориса Тютюнджиева не разкрива новата си връзка

Бориса Тютюнджиева не разкрива новата си връзка

Влюбените гълъбчета са си постнали обща снимка от красивата дестинация и не чувстват неудобство от този факт, видя HotArena.net. Най-вероятно заради това Бориса беше сред привилегированите участници в реалито.

Телевизионният гуру нито отрече, нито потвърди връзката си с красавицата. Андрей Арнаудов заяви, че тъй като досега връзките му са били показвани пред широката общественост, повече няма да изпада в подробности за личния си живот. Както припомни Kluiki.bg, след като се раздели с красивата си съпруга Даниела Янков, тя се прибра в родната си Сърбия.

Отчаяната съпруга обаче скоро намери щастието си и вече има любещ съпруг, дете и успешна кариера. Андрей Арнаудов я напусна заради тръпката му към танцьорката Маргарита Будева.
Връзката му и с нея трая от ден до пладне. Злите езици говорят, че чепатия характер на Андрей Арнаудов му пречи да намери щастието си в любовта. Дали прекалената показност или наистина кусурите му, които били в повече, но продуцента дълго време беше сам.Близки до водещия се питат дали в скандалната манекенка Бориса Андрей наистина е на път да открие щастието или…

Така или иначе слухът, че между двамата има повече от привличане е на път да се окаже вярна. Мълвата, че двамата с Андрей са двойка обаче шокира мнозина. Андрей Арнаудов доскоро се радваше на една стара, но отново възкръснала любов към Надя. Близки до двойката твърдяха, че искали да си имат и наследник.

Бориса Тютюнджиева също не дава точен отговор за отношенията си с Андрей Арнаудов.

Манекенката само лаконично добавя, че е с мъж, който разпалва интереса й и няма да каже кой е той, докато не е сигурна какво чувства към нея. Мълвата преписа връзка на Бориса с вратаря Ники Михайлов, за която последния бясно отрича.

Името на Бориса Тютюнджиева бе оплетено с това на любителя на женски прелести футболния бос Коко Динев. Моделката обаче отрече и заяви, че бегло познава пухкавия шавливко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар