Малина се радва на всеотдайността на детето си, докато очаква голямата любов

Малина отбеляза необичайно скромен рожден ден!

Кръшната певица не се разписа тежко тържество за най-личния си празник, научи kliuki.bg. Малина може би се притеснява от наближаващия със страшна сила печален юбилей и непрекъснатите подмятания, че й е време да гледа внуци. Въпреки това тя избра да отбележи рождения си ден с най-любимото си същество – този, който ще я направи баба.

Красивият син на Малина се оказа дете-мечта. Хората може да си мислят, че е обикновен футболист с безброй фенки, възможности и самочувствие, но той се показа преди всичко като любящ син.

[caption id="attachment_317266" align="aligncenter" width="225"]Малина празнува рожден ден Малина получи най-милото послание на света: "Мамо, обичам те!"[/caption] [caption id="attachment_317262" align="aligncenter" width="289"]Малина празнува рожден ден Гигантски рози за Малина[/caption] [caption id="attachment_317264" align="aligncenter" width="225"]Малина празнува рожден ден Специална торта за мама[/caption] [caption id="attachment_317265" align="aligncenter" width="225"]Малина празнува рожден ден Малина си пожелава внуци?![/caption]

Симеон Мечев изненада майка си със специална торта с нейния образ, „писмено” признание колко я обича и огромен букет от любимите й червени рози. Малина изглежда изключително трогната от жеста на момчето си.

Певицата пет пари не дава, че няма шумен купон и не пропусна да се похвали на почитателите си във Фейсбук със своето много скромно, но сърдечно тържество.

Певицата може да няма мъж до себе си, но не страда от липса на любов и подкрепа. Малина се радва не само на вниманието на сина си, но и на верни фенове. Почитателите й прощават, че не е така дейна, колкото останалите си колежки и я защитават във всяка ситуация.

Най-добрата пееща танцьорка напоследък предизвиква притеснения с болезнена слабост. Феновете обаче реагираха на подозиращите я в анорексия. За тях Малина е певицата с най-поддържано тяло и еталон за младите колежки.