Симеон Данев влезе в живота с гадже без сутиен, цялата рода и фойерверки

Симеон Данев се оказа типичен български абитуриент – с тежко изпращане от родата, напориста дама в лицето на Симона Загорова и харчове като за сватба.

„Зетят” на Глория все още живее с емоциите на отминалия си бал. Симпатягата предизвика свръх интерес, защото не само открадна сърцето на едничкото чедо на Примата. За разлика от другите й гаджета, Симеон Данев получи благословията на цялата рода на любимата си – от таткото в далечна Швеция, през именитата „тъща”, до баба Стефка.

Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на балПриятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал

  [caption id="attachment_317276" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал И агитката на "Левески"[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал [caption id="attachment_317275" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Със специална кола за бала[/caption] simeon dve 3 [caption id="attachment_317273" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал С мама и Симона[/caption] [caption id="attachment_317271" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал с бабата на Симона Загорова[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал

Благосклонното отношение на Глория и фамилия се пролича най-вече на бала на младежа, видя kliuki.bg Симеон Данев беше изпратен не само от цялото роднинско войнство и агитката на „Левски”, но и от семейството на глезеното си гадже.

[caption id="attachment_317291" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Симона все пак е принцесата на фолка[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал [caption id="attachment_317289" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал С лелята и братовчеда на Симона[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал [caption id="attachment_317287" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Симона стои в кьошето[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал [caption id="attachment_317282" align="aligncenter" width="200"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Симона Загорова със свекито[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал [caption id="attachment_317278" align="aligncenter" width="300"]Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал с братовчеда Панчо[/caption] Приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев е на бал

Бабата на Симона Загорова отсрами дъщеря си, която все още беше на турне зад Океана. На партито на Симеон Данев беше и леля й, и братовчед й, а самата щерка на Глория блестеше като горда дама на един от най-красивите абитуриенти за вечерта.

От споделеното във Фейсбук можем да съдим, че „сватовете” на примата са пръснали луди пари за своето момче. Симеон Данев не просто имаше скъп костюм и прилична кола, но и тежко изпращане „а ла Фики Стораро”.

Гордият дядо, братовчедките в празнични рокли, приятели и най-вече мама и тате се пръскат от гордост. Единственият гаф на специалната вечер на Симеон Данев беше, че милата му Симона си е забравила определена част от бельото.