Ивайла Бакалова шокира с истината за състоянието си!

Ивайла Бакалова шокира с истината за състоянието си!
5 (100%) 2 votes

От „Къртицата“ излъгаха, че Ивайла Бакалова ще се възстанови след месец-два!

Бившата Мис България Ивайла Бакалова шокира всички с истината за състоянието си. Тя претърпя жестока травма на крака по време на участието си в „Къртицата“ и се наложи да й бъде направена спешна и сложна операция в Пирогов. Седмица след интервенцията, продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов заявиха, че Ивайла Бакалова е добре и ще се възстанови напълно след месец-два.

Това обаче се оказа пълна лъжа. Самата Ивайла Бакалова призна в открито интервю, че продължава да се чувства зле, защото й се налага да се придвижва с инвалидна количка, на която вероятно ще трябва да остане чак до месец септември. Оказа се, че към момента Ивайла Бакалова не може да отиде сама в банята или дори до тоалетна, а болките в крака й са ужасни.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова плаче от болки всяка нощ

„Най-силни и почти нетърпими са болките през нощта. Понякога не издържам и започвам да плача. Знам, че трябва време и трябва да съм силна, но аз съм деен човек и фактът, че стоя затворена по цели денонощия вкъщи, без контакти с хора, ме убива. А като си представя какво още ми предстои да изтърпя, съвсем се отчайвам“, разкри хубавата Ивайла Бакалова.

Ивайла Бакалова сподели, че лечението й тепърва започва, като скоро ще трябва да я водят почти ежедневно на процедури за рехабилитация и раздвижване. На крака й ще се правят компреси, масажи, обтривки и какво ли още не. А най-страшното за нея е, че ще се наложи лекарите да вкарват ток в крака й.

Припомняме, че след инцидента в „Къртицата“ Ивайла Бакалова получи обезщетение от 150 000 лева, а всички разноски по операцията и лечението й бяха и ще продължат да бъдат покривани от предаването.

„Ако щете вярвайте, но ако можех да избирам, щях категорично да се откажа от парите. И милион лева не могат да компенсират болката и кошмара, който изживях. Не обвинявам никого, но с радост бих заменила всички пари на света за здравето си и за това да мога да изляза и да тичам навън“, категорична е Ивайла Бакалова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ивайла Бакалова шокира с истината за състоянието си!”

 1. Име (задължително)

  юни 10. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Име (задължително)

  юни 10. 2014

  na kakvo e sposoben 4ovek za pari no te izlizat gor4ivi

 3. АЛ Бънди

  юни 11. 2014

  Алчността не винаги е най добрият добродетел.

Добавете коментар