Дългогодишният любим на Диляна Попова - Дичо, направо я закопа!

Красавицата Диляна Попова, която чака дете от чаровника Асен Блатечки, бе срината от бившия си приятел Дичо. Първият фронтмен на група Д2 се изказа наистина брутално за Диляна Попова, без да го интересува нито, че тя е бременна, нито че самият той е бил дълги години заедно с нея.

След като му бе зададен възможно най-нормалния въпрос - дали е честитил бременността на Диляна Попова и какво пожелава на нея и детето, Дичо реагира шокиращо за всички. Обикновено той е доста кротък и въздържан в изказванията си пред медиите, но този път, кой знае защо, бе неузнаваем, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_317301" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова със сигурност се е почувствала зле от отношението на Дичо[/caption]

"Не, не съм честитил нищо на Диляна Попова. И защо да го правя? Какво ме интересува тя или това, че е бременна?! Пък и да не го е родила вече? Какво да й честитя тогава?!", тросна се Дичо, а думите му хвърлиха в потрес всички. Защото отношението му към Диляна Попова показа ясно, че двамата не само не са съхранили хубави спомени от връзката си, а дори вече не са и в приятелски отношения.

Каква е причината за тази враждебност и липса на елементарно приятелство и уважение помежду им, може само да гадаем. Но според злите езици из светските среди на столицата, причината за грубото отношение на Дичо е самата Диляна Попова, която навремето хванал в изневяра с известен и богат бизнесмен.

"Щом симпатягата Дичо си позволява да каже това за бившата си приятелка, която на всичкото отгоре е и бременна, представете си какво трябва да му е причинила тази жена?! А и щом не можа да си намери свестен, но свободен мъж, а раздели Асен Блатечки от семейството му, за какви морални ценности може изобщо да говорим", заявиха по адрес на поведението на Диляна Попова познати на Дичо.

Към момента Дичо пък е щастлив със сериозната си приятелка Карина и откровено заяви, че смята да я направи булка най-късно догодина. Той се надява и Карина да го зарадва с поне две дечица - нещо, което с Диляна Попова очевидно не му беше писано.