Бориса Тютюнджиева негласно потвърди, че е с Андрей Арнаудов(СНИМКИ)

Бориса Тютюнджиева негласно потвърди, че е с Андрей Арнаудов(СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Бориса Тютюнджиева бързо влезе в „традиционните” професионални отношения с продуцентите на „Къртицата”

Бориса Тютюнджиева лесно в ролята на половинка на мастит продуцент.

Както писахме вече в kliuki.bg моделката подозрително бързо влезе в страстна афера с Андрей Арнаудов. По-лошата половинка на Иван превърна в традиция продуцентите в „Къртицата” да си вземат някоя красива и всеотдайна участница във формата. Миналата година Ники Николов се залюби с Кристина Милева. Тази година – Андрей с Бориса. Догодина Иван Христов може да се откопчи от хищната схватка на Ирина…

Като стана въпрос за госпожа Тенчева, интересно впечатление направи фактът, че напоследък се забавлява като първа дружка с Тютюнджиева. Бориса уж никаква я нямаше в женските приятелства и все предпочиташе мъже около нея и изведнъж…Взе, че се сдуши с вещата манипулаторка Ирина. Двенките (?!) дори вършеят заедно из Испания. За доказателство публикуват снимки как се правят на кифли в заведенията:

Бориса и Ирина в Барса

Бориса и Ирина в Барса

Бориса и Ирина в Барса

Приятелството им изглежда странно и неочаквано, но вещи интриганти мигом заподозряха в това доказателство, че Бориса е взела ума на Андрей.

Той и Иван са неразделни – кумуват по сватбите, Арнаудов кръсти детенцето на Иван и работят успешно заедно. Естествено преди това сприятеляват половинките си. Първо превърнаха Даниела и Вихра в тандем. После прелюбодейката Ирина вечеряше с Надя. В реда на нещата е сега да се сближи с новата половинка на Андрей.

Дори вече има слухове, че ще свалят Мая и Жени от ефир. Първо Калканджиева все пак се развежда. Жената на Савов се доказа като неблагонадеждна водеща. А Тютюнджиева и Тенчева са си руса и черна.

Вече измислиха и име на предаването им, за да не ползват „Отчаяните съпруги” или „Съпругите”. Вихра и Бориса щели да водят „Клуб „Втора съпруга”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бориса Тютюнджиева негласно потвърди, че е с Андрей Арнаудов(СНИМКИ)”

 1. Име (задължително)

  юни 09. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Emille Boev

  юни 09. 2014

  БОРИСА Е ГОЛЯМА КУРОТРОШАЧКА! А ЗЪБЕЙ Е С МАЛКА ПИШКА И ОЦЕНКА ПО СЕКС ( ОТ ДАНИЕЛА ) ДВОЙКА! ТОЙ НАЛЕТЯ НА МАРГОТО, ТЯ Е БЕТЕР ОТ БОРИСА, А ПРЕДИ НЕЯ – НА ВИЛИТО СЕЧКОВА! ТО Е ЯСНО, КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ЦЯЛАТА САГА! ХЛЕБАРКАТА ЗЪБЕЙ Е ГЛУПАК, НАДЯ КОЯТО НЕ Е ЕБЛИВКА Е САМО ЗА НЕГО, НО ТОЙ НЕ СИ ЗНАЕ ИНТЕРЕСА…

 3. krasavicata

  юни 10. 2014

  ♥♥♥♥♥obicamte♥♥♥♥♥
  ♥♥♥♥♥ivinagi shte obicam ♥♥♥♥♥
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
  º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●º•○●

Добавете коментар