Свърши се: Вижте какво заяви Ники Михайлов на Алисия!

Свърши се: Вижте какво заяви Ники Михайлов на Алисия!
5 (100%) 3 votes

Алисия не може да повярва на ушите си, но думите на Ники Михайлов са жестоки!

Идилията между Алисия и Ники Михайлов свърши. Или поне е на път да приключи и то съвсем скоро, защото никоя жена не е в състояние да отхвърли с лека ръка обидата, нанесена и от любимия мъж. Не и, когато тя е изречена пред цялата страна и засяга най-скъпото й – личната й чест и достойнство.

А Ники Михайлов направи точно това – срина самочувствието на Алисия с лека ръка като заяви нещо нечувано: „Ти изобщо не си толкова красива, за колкото се мислиш!“. Да, думите на Ники Михайлов изразяват истината в прав текст. На шеговит въпрос – коя е най-красивата жена за него, без да се поколебае за миг дори, Ники Михайлов отвърна:

Ники Михайлов

Думите на Ники Михайлов са брутално жестоки!

„Лично съм я виждал – най-красивата жена за мен е Анджелина Джоли. Тя е наистина перфектна и съвършено създание. Ако изобщо има втора по хубост след нея, то това е само и единствено Джесика Алба. Никоя друга не може да се мери с тях по красота“,п това бяха думите на Ники Михайлов, които се разпространиха из медийното пространство с по-голяма скорост и от тази на светлината.

Това обаче не е най-лошото. Лошото е, че неуместното му изказване стана причина за масови подигравки с Алисия, чиито врагове моментално я нападнаха с иронични подмятания, че любимият й Ники Михайлов й се е присмял в лицето.

„Ха-ха, Ники Михайлов й го призна сам. Хайде да я видим какво ще каже сега тази превзета певачка Алисия, която кой знае защо се мисли за хубава жена. Каква ти хубост – ако не е гримът и фотошопът хората ще се плашат от нея посред бял ден. Ама на – каза й го човекът. На кутрето на Анджелина Джоли и Джесика Алба не може да стъпи“, започнаха саркастични коментари по форумите.

Безспорно най-доволна и с повод за личен празник ще бъде отново Николета Лозанова, която е в открита война с Алисия от години насам. След срама, който й причини Ники Михайлов обаче, Алисия би трябвало сериозно да преосмисли т.нар. му любов към нея и може би да се ориентира в друга посока – не толкова финансово стабилна, но поне истинска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Свърши се: Вижте какво заяви Ники Михайлов на Алисия!”

 1. Rumen Iliev Iliev

  юни 09. 2014

  BRAVO NA NIKI,NAY-POSLE DA SE OSMELI DA KAJE ISTINATA NA ALISIJA

 2. Margarita Ivanova

  юни 09. 2014

  Не ги познавам тия певачки, но е грозно изказването Той пък де не е Брат Пит 🙁

 3. Ianka Nedyalkova

  юни 09. 2014

  Той пьк голям красавец ;)))))))

 4. Име (задължително)

  юни 09. 2014

  с тези конски зъби е голяма работа

 5. Vesito Ivanova

  юни 10. 2014

  той пък да не е голям красавец пък тя е по хубава от него

 6. Vesito Ivanova

  юни 10. 2014

  големият красавец зъбат кон

 7. VASKO

  юни 10. 2014

  ZUBAT I BOGAT

 8. Име (задължително)

  юни 10. 2014

  Маргарита Иванова, пише се БраД Пит, БраТ е брат ти- милиарди пъти му пишат името, добре е да проявиш малко грамотност.

 9. vasilisa

  юни 30. 2014

  Мнооого важно дали Брад е писан с т или д, изказването е много точно. За българска граматика разбирам ако има забележка, но това…

 10. daniela

  юли 01. 2014

  Alisiq e sladyrka!!!Kak tarpi podobni izkazvaniq neznam!!!!

Добавете коментар