Ще се опулите: Най-новите снимки на Мария и Гущеров стряскат!

Ще се опулите: Най-новите снимки на Мария и Гущеров стряскат!
5 (100%) 2 votes

Мария гордо публикува снимките в своя Фейсбук и шокира хиляди!

Стотици, че ако не и хиляди потребители във Фейсбук, едва не си глътнаха дъвките от шока, предизвикан от най-новите снимки на Мария и Християн Гущеров. Миньончето Мария сама публикува въпросните фотоси в официалната си страница, като отдалеч си личи, че го е направила с чувство на особена гордост.

Мария

Мария се изруси и дори още по-голяма решителност да вталява Гущеров

И това е разбираемо като се има предвид, че Мария наистина е победител. От импровизираната фотосесия личи, че певицата е спечелила битката с любимия си Християн Гущеров и най-сетне го е накарала да се раздвижи – пеша при това!

Припомняме, че самият бизнесмен Християн Гущеров неколкократно бе гарантирал, че за нищо на света няма да се захване със спорт, а фитнес залата в дома си я поддържа само и единствено заради Мария. Е, настоящите кадри обаче показват нещо съвсем различно.

Това за вярване ли е?! Гущеров в спортен екип!

Това за вярване ли е?! Гущеров в спортен екип!

С очите си виждаме как Мария не само е успяла да изкара Християн Гущеров на дълга разходка в парка, ами на всичко отгоре го е облякла в типично спортен екип – тениска, къси гащи и маратонки. Никога преди не бяхме виждали солидното тяло на Гущеров в подобен дрескод. Забележително, а?!

Малката Марая се е метнала на гърба на сестрата на Мария

Малката Марая се е метнала на гърба на сестрата на Мария

Мария и Християн Гущеров, разбира се, не са сами на разходката. С тях е сестрата на Мария, която почти през цялото време играе ролята на щатен фотограф и естествено – малката Марая, която семейството още не е натирило в обещания швейцарски колеж.

Сестрата на Мария го играе щатен фотограф

Сестрата на Мария го играе щатен фотограф

Малката Марая тича след кученцето си

Малката Марая тича след кученцето си

Докато малката сладурана тича по пътеките с кученцето си, а сестрата на Мара Отварачката снима, Мария е стиснала Християн Гущеров за ръката и настървено го дърпа по алеята – очевидно, за да се разбърза и да топи колкото се може повече калории.

Макар че за тази цел ще й се наложи да го накара да се затича, което за момента поне се явява мисия невъзможна – дори за упоритата Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ще се опулите: Най-новите снимки на Мария и Гущеров стряскат!”

 1. Rumen Iliev Iliev

  юни 09. 2014

  GROZNA SI E,MARA I TOVA SI E,AKO SHTE I ROKFELER DA E VZELA,PO-HUBAVA NJAMA DA STANE

 2. Mata Kosmata

  юни 09. 2014

  Ауу, колко важна новиналТЦтцтцтцтцт как живеем без да са ни информирали за това симпатично“семейство“ и техните интелектуали занимания.

 3. Име (задължително)

  юни 10. 2014

  кое му е стряскащото?До кога простотии.Знаете ли колко го интересува обикновения българин какво правят тези персони.Те само за вас клюкарите са новина.

Добавете коментар