Доказа го! Нанси Карабойчева е най-прелестната Мис България за века /ФОТО/

Доказа го! Нанси Карабойчева е най-прелестната Мис България за века /ФОТО/
3.7 (73.33%) 3 votes

Уникална визия на Нанси Карабойчева накара България отново да мечтае! Хубавицата вече се възползва от топлото време и разпуска край басейн!

Прекрасна Мис България си имаме и това е истински факт от почти година вече. Нанси Карабойчева сякаш прави чудеса, зашото с всяка следваща снимка става все по-красива. Последното фото, на което Kliuki.bg се натъкна, е наистина прекалено горещо за мъжкия поглед. Нанси е по бански край басейн, където разпуска с усмивка на лице и споделя, че вече й мирише на море. Прави впечатление, че тялото й е напълно естествено, което беше най-големият й плюс в конкурса „Мис България 2103„.

Външният вид на Нанси Карабойчева идва да ни подскаже, че в тези конкурси все още има истина и достойни победителки. Всеобщото мнение на българите е, че това е най-прелестната Мис България през 21 век. Само като се сетим за Антония Петрова например, която си спечели прозвището Тоца Крокодила, ни става ясно що за прелест е Нанси.

Българските младежи обаче нямат особено голям шанс, защото Карабойчева е обвързана от доста време с волейболния ни национал Добромир Димитров. И то не само обвързана, но и лудо влюбена в него, доказвайки го напрестанно.

Вижте Нанси Карабойчева по бански костюм! През този век сякаш не сме виждали толкова изящна Мис България, каквато е 21-годишната девойка от село Юнаците.

О, каква прелест - Нанси Карабойчева!

О, каква прелест – Нанси Карабойчева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Доказа го! Нанси Карабойчева е най-прелестната Мис България за века /ФОТО/”

  1. Име (задължително)

    юни 10. 2014

    prili4at si s jenata m\na konstantin

Добавете коментар