Слави Трифонов сега можеше да бъде щастлив бъдещ татко, но уви!

Слави Трифонов за N-ти път доказа, че е №1 в шоубизнеса, но е на опашката в личния живот. В момента Дългия можеше да бъде щастлив бъдещ татко и да очаква раждането на първия си наследник, но уви - той жестоко закъсня и друг свърши тази работа. Защото фактът е един - жените на Слави Трифонов винаги са искали да станат майки, а неговата нерешителност в крайна сметка ги е отблъсквала.

[caption id="attachment_317403" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов можеше да бъде бащата на бебето на Аделина, но закъсня[/caption]

Така се случи и с една от последните любими на Слави Трифонов - красивата Аделина Димитрова. Обществена тайна е, че 25-годишната Аделина плени сърцето на Слави Трифонов в конкурса "Умна и красива" като двамата с шоумена имаха наистина силна връзка. И, разбира се, вина за прекратяването й носи отново Слави Трифонов.

Отчаяна от характера на Слави Трифонов и липсата на бъдеще с него, Аделина Димитрова се гаджоса с Борис Солтарийски, от когото днес вече чака дете, научи вестник "България днес".

[caption id="attachment_317404" align="aligncenter" width="300"]Аделина бе силно влюбена в Слави Трифонов, но разбра, че няма бъдеще с него Аделина бе силно влюбена в Слави Трифонов, но разбра, че няма бъдеще с него[/caption]

"Това дете можеше да е на Слави Трифонов, защото Аделина беше луда по него. Любов като нейната не изчезва току-така и може би тя още има чувства към Слави. Всичко обаче вече е свършено. Аделина е в напреднала бременност от Борис Солтарийски, а Слави Трифонов им пожела цялото щастие на Вселената", разказват източници от "Шоуто на Слави".

В действителност, Слави Трифонов посрещнал новината с усмивка, макар че след това, в открит разговор с най-близките си музиканти от шоуто, съжалил, че подобно щастие не се очертава да се случи на него.

Припомняме, че въпреки спонтанните си любови и мимолетни връзки, Слави Трифонов продължава официално да е с Мартина Огнянова. Тя е жената, която доказа, че може да го изтърпи и да се справи с нрава му. И само тя е тази, която се съгласи да не настоява за семейство и деца.

За разлика от Слави Трифонов обаче, Борис Солтарийски лети от щастие, че скоро ще гушне първородното си бебче. Да му се роди живо и здраво!