Албена Денкова мисли пъклен план как да отмъсти на Максим Стависки и сякаш вече го е измислила!

Великата ни спортистка Албена Денкова може да отмъсти за измяната на Максим Стависки. Както е известно, по време на участието на Албена в Dancing Stars, който спечели, излезе информация от Русия, в която се твърдеше, че той се забавлява с актрисата Екатерина Шпиц (виж я тук). Очевидно това е достигнало до ушите на Денкова и бившата ни световна лидерка във фигурното пързаляне е останала силно наранена. Тя обаче е доста силна жена и няма да остави нещата така.

[caption id="attachment_317427" align="alignright" width="300"]Нещата между Максим и Албена Денкова не вървят към добро Нещата между Максим и Албена Денкова не вървят към добро[/caption]

Албена Денкова няма намерение да напуска Максим засега, тъй като двамата имат все още малко дете, но по всяка вероятност ще пожелае да му го върне. Дори в момента тя се оглеждала за мъж, с когото да измени на Максим, дочу Kliuki.bg. Като най-подходящ на този етап е партньорът й в шоуто Калоян, с когото много си допаднаха. Двамата се чували всеки ден по телефона след триумфа си в предаването, тъй като Албена веднага замина за Русия да види детето си. Според слуховете, тя и Стависки са имали жесток скандал, когато се е прибрала у дома след два месеца отсъствие, а причината е била именно Екатерина Шпиц.

Максим Стависки не отстъпва на всеки друг руснак и е доста горделив по природа. Въпреки похожденията си извън брака, най-вероятно той никога не би простил на Албена Денкова, ако тя действително се осмели да изпълни своето отмъщение. Една дългогодишна любов върви към разпадане. Вината обаче сякаш е изцяло в руснака, тъй като Албена изтърпя всичките му пиянски изпълнения, дори убийството, което извърши в България, а той явно не го оцени докрай.