Алисия цепи „Ара мюзик” на две

Алисия цепи „Ара мюзик” на две
5 (100%) 3 votes

Съперничеството между две от най-вървежните чалга изпълнителки Алисия и Емануела ще разцепи „Ара мюзик” на две

Кой да бъде пръв е в основата на пререканията между двете чалга гърли, които не отстъпват и на йота от това. За целта двете певици притеглят все повече колежки и колеги към лагерите си.

Алисия и Емануела с коварен план

Алисия и Емануела с коварен план

Зеленооката красавица Емануела и бившата половинка на футболиста Валери Божинов Алисия отдавна не се дишат.Клюката носи, че съперничеството между двете е от години, но напоследък ескалира в неподозирани форми. Родената като Емилия Цветкова, по-известна като Емануела за малко беше „отслабила фронта”, докато имаше проблеми в житейски план, научи Kluiki.bg.

Катастрофалният й последен брак с бизнесмена Никола, с който се бракосъчетаха повече от помпозно, докато бяха още в базата на един от предишните сезони на „Къртицата” не продължи повече от година и се сгромоляса с гръм и трясък. Безкрайните забежки и изневери на благоверния й принудиха изпълнителката на „Тръпката” да му покаже вратата и да затвори завинаги сърцето си за него.

Любовта й към новата й изгора, милионерския син от рода на строителните предприемачи братя Диневи отново й възвърнаха силите да се впусне в люта битка със съперницата си.

Алисия също не й остана длъжна. Делата за издръжката на малкия Валерко, както и постоянното й съперничество с омразната й врагиня и настояща съпруга на Божинов – Николета изобщо не притъпиха желанието й за борба.

Имаща зад гърба си „подскачащите” чувства на плейбоя Ники Михайлов тя също се хвърля с плам срещу Емануела.

Алисия разделя "Ара мюзик" на две

Алисия разделя „Ара мюзик“ на две

Двете ще разцепят „Ара мюзик”, дивят се феновете им. Битката е факт, а лагерите се оформят. При себе си Алисия е прикоткала вече диджей Дамян и половинката му фолкаджийката Ваня. Те имат зъб на чаровната Емануела, тъй като тя ги е излъгала, че ще прави общо парче с тях.

Колежката им Ивена пък е бясна на Алисия. Преди известно време тя я обвини, че родената в Ихтиман като Ася, с псевдонима Алисия е из копирала едно към едно нейно парче и го е представила за свое. А и двете с Емануела са си дружки отдавна и заедно ходят да отмарят. Тази битка няма да доведе до нищо хубаво, клатят неодобрително глави близки до тяхното обкръжение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар