Мариан Вълев вече не се „дава на промоция”, тайнствена блондинка държи на страна обожателките му

Мариан Вълев най-после си намери приятелка, която да не е поредният „жалък опит”, за който да се оплаче на Карбовски.

Преди месеци Куката разкри, че напуска завинаги „Под прикритие” в предаването на стария си приятел Мартин, но и сподели голямата си болка. Въпреки, че е със статут на супер звезда у нас, Мариан Вълев все не може да случи в любовта.

Актьорът правел „жалки опити”, твърди, че се „дава на промоция” и си търси приятелка, но щастието му все бягало. Въпреки слуховете, че има цяла колекция от моделки, Мариан Вълев не представи никоя като своя официална половинка след аферата си със Снежана Макавеева.

Самотните дни и нощи за Куката обаче са минало, научи kliuki.bg. След като се сдоби официално със собствен дом в столицата, Мариан Вълев намери и тази, която да му придаде истински уют.

kukatakukata_dama

Новата дама на сърцето му е руса и мъничко го ревнува от популярността. Макар от HotArena.net да не са научили още името й, поне знаят как изглежда. Папараци от популярен вестник са проследи влюбената двойка. Мариан Вълев обгрижвал дамата си като истински кавалер.

Русата му фаворитка обаче се дразнела от непрекъснатите атаки на жадни за внимание почитателки. Куката обаче доста бързо укротил ревнивката. Папараците станали свидетели на ласките на Мариан Вълев, който не се посвенил и демонстрирал публично чувствата си.